Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea dă de pământ cu cea mai mare performanţă a fotbalului românesc din ultimii ani: ”Am supralicitat-o. A fost un campionat slab”

Florin Prunea dă de pământ cu cea mai mare performanţă a fotbalului românesc din ultimii ani: ”Am supralicitat-o. A fost un campionat slab”

Fotbal

Comentarii

Florin Prunea, managerul lui Dinamo, a dat de pământ cu performanţa reuşită de naţionala de tineret în această vară. Selecţionata pregătită de Mirel Rădoi a ajuns până semifinalele Campionatului European, fiind eliminată de Germania, scor 2-4.

”Am supralicitat puţin naţionala U21. Bravo lor, dar Anglia a venit fără 11 jucători, Franţa fără 8 jucători, Croaţia fără 6 jucători. S-a văzut apoi că noi nu am transferat niciun jucător de la U21. A fost doar Puşcaş, cel mai bun jucător, dar merita să plece într-un loc mai bun. 

A fost un campionat european slab, cu echipe care au venit fără jucătorii buni. Din păcate, ne-am amăgit cu ce am făcut în vară. A fost o performanţă obţinută în anumite condiţii”, a spus Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

Naţionala de tinere întâlneşte, astăzi, de la ora 19:30, Danemarca U21, în preliminariile EURO 2021. Partiva va putea fi urmărită în format LIVEtext pe site-ul telekomsport.ro şi va fi prefaţată în cadrul emisunii Sport Report începând cu ora 19:00 - Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: florin pruneanationala u21 

viewscnt
Articole similare