Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea îl distruge pe Mario Nicolae: "Dacă m-aş întoarce la Dinamo, este primul om care trebuie să zboare de acolo!" Declaraţiile tăioase ale fostul oficial din Stefan cel Mare

Florin Prunea îl distruge pe Mario Nicolae: "Dacă m-aş întoarce la Dinamo, este primul om care trebuie să zboare de acolo!" Declaraţiile tăioase ale fostul oficial din Stefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea l-a constat pe actualul director sportiv al lui Dinamo, Mario Niculae.

Fostul portar român susţine că în Ştefan cel Mare trebuie aduşi oameni precum Giani Kiriţă şi Florentin Petre, iar dacă s-ar întoarce vreodată la Dinamo, Mario Niculae ar fi primul om care ar pleca.

Actualul oficial al lui Dinamo este contestat de foşti fotbalişti, iar Prunea consideră în continuare că Niculae nu are ce căuta în fruntea clubului. 

De asemenea, Florin Prunea a anunţat ca ar fi dispus să revină în Ştefan cel Mare, în anumite condiţii stabiliate de ambele părţi, dar nimeni de la DDB nu l-a căutat. 

"Nu am fost căutat de nimeni din DDB, dar la Dinamo trebuie aduşi cât mai repede oameni care au ceva în comun cu acest club. Eu dacă m-aş întoarce la Dinamo, Mario Nicolae este primul om care trebuie să zboare de acolo. Nu nu aş lucra cu el nici măcar o secundă. A făcut până acum doar prostii şi văd că nu îşi asumă nimic.

Ce treabă are el cu Dinamo şi ce a făcut el pe unde a lucrat? Voi nu vă uitaţi ce jucători a adus la Dinamo? Unul e aproape mort, altul e prin comă, alţii au venit cu o grămadă de kilograme în plus, iar alţii nu au mai jucat fotbal de mai bine de un an. Astea sunt transferuri cu care poţi să faci treabă? Mario Nicolae este cel mai mare accident din istoria lui Dinamo.

După părerea mea pe un post de director sportiv sau chiar de conducere şi mai mare trebuie adus unul ca Giani Kiriţă. Păi se compară Giani cu Mario Nicolae? Una este când intră în vestiar un Giani Kiriţă, iar alta este când intră acest Mario.

Când spui Giani Kiriţă spui direct respect, devotament şi tot ceea ce înseamnă spiritul adevărat al lui Dinamo. Le fel este şi în cazul lui Florentin Petre. El este foarte bun pe partea de antrenorat. Cred că şi Forentin Petre trebuie luat în calcul.

Eu ştiu foarte bine cum a ajuns Mario Nicolae la Dinamo

Eu ştiu foarte bine cum a ajuns Mario Nicolae la Dinamo. El nu a fost dorit de toată lumea. A fost adus de un om din conducerea DDB, dar a avut şi susţinerea unui antrenor care a fost la vremea aia la Dinamo. Aşa a ajuns el la Dinamo.

Însă, a făcut doar tâmpenii şi trebuie să îţi asumi şi transferurile ratate…Nu să spui de jucătorii ăia verzi şi uscate. Toţi am văzut cum joacă acei fotbalişti…sau mai bine spus cum unii dintre ei nici nu au apucat să joace", a spus Prunea pentru ProSport.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare