Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea insistă ca Iuliu Mureşan să rămână la Dinamo! ”Nu este foarte uşor să renunţi la administratorul special!”

Florin Prunea insistă ca Iuliu Mureşan să rămână la Dinamo! ”Nu este foarte uşor să renunţi la administratorul special!”

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, s-a gândit în repetate rânduri să părăsească echipa din Ştefan cel Mare.

Totuşi, cei de la club l-au făcut să se răzgândească de fiecare dată. Situaţia de la Dinamo este neclară, iar echipa speră să rămână şi în acest sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Fostul oficial de la Dinamo, Florin Prunea, consideră că lucrurile nu trebuie să se schimbe, din nou, în Ştefan cel Mare. De asemenea, el a insistat să i se acorde încredere în continuare lui Iuliu Mureşan. 

”Nu este foarte uşor să renunţi la administratorul special!”

”Nu cred că pleacă Iuliu Mureşan după ce se rezolvă cu licenţa pentru sezonul viitor. Nu este foarte uşor să renunţi la administratorul special. E o procedură complicată, se face numai prin instanţă.

Eu cred că domnul Zăvăleanu ar trebuie să meargă până la capăt cu domnul Mureşan. Nu este uşor, nu este simplu, dar mai sunt două luni şi se termină sezonul, vine meciul de baraj.

Nici acolo nu va fi uşor, pentru că nu se mai termină problemele pentru Dinamo. Jucătorii se accidentează, alţii intră şi recidivează. Dinamo merge pe sârmă”, a declarat Florin Prunea, pentru PRO X.

Dinamo trece prin cel mai greu sezon din istoria sa şi se află faţă în faţă cu retrogradarea, chiar dacă Gaz Metan şi Academica Clinceni le-au dat o mână de ajutor ”câinilor”. Formaţia din Ştefan cel Mare se află pe loc de baraj şi nu are mari perspective de a urca deasupra Chindiei, prima formaţie de deasupra liniei.

Afla mai multe despre: dinamo-iuliua mureşan-florin prunea 

viewscnt
Articole similare