Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, lovitură pe final de an. A fost ofertat de o echipă din Liga 1. ”Cred că oricine şi-ar dori să meargă acolo!”

Florin Prunea, lovitură pe final de an. A fost ofertat de o echipă din Liga 1. ”Cred că oricine şi-ar dori să meargă acolo!”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea, fostul oficial de la Dinamo, a recunoscut că a fost ofertat de o echipă din Liga 1 pentru a prelua postul de preşedinte al clubului.

Fostul portar a dezvăluit că a fost ofertat de Academica Clinceni, echipa de pe ultimul loc al clasamentului, iar negocierile sunt în desfăşurare, Prunea fiind tentat să accepte oferta ilfovenilor. El recunoaşte că la Clinceni sunt condiţii foarte bune.

”Cred că oricine şi-ar dori să meargă la Clinceni!”

“Am primit un telefon, am avut o discuţie cu cineva de acolo. Dar de la o discuţie până la a avansa lucrurile e cale lungă. Pe de altă parte, sunt impresionat de ceea ce se întâmplă la Clinceni în momentul de faţă. Nu numai că echipa joacă, puteau să câştige împotriva revelaţiei campionatului (n.r. – FC Voluntari). Nu este întâmplător, odată cu venirea noilor investitori, odată cu venirea câtorva foşti jucători acolo. Mă refer la Sabin Ilie, la Gusti. 

Şi se vede că Clinceni e o echipă care ia foarte greu gol. În ultimele trei etape, Clinceni a primit un singur gol, la Craiova. Sunt şapte puncte în trei etape, nu este întâmplător. Adi Falub lucrează foarte mult în plan tactic, şi mai ales în faza de apărare. E un antrenor pe care îl cunosc, văd că există o simbioză între el şi vestiar.

Eu nu sunt străin de Clinceni, am prieteni foarte mulţi acolo, îl cunosc pe domnul primar din Clinceni, îl apreciez. Este un om de cuvânt, am vorbit de multe ori cu el. Au o bază de pregătire foarte bună la Clinceni. Cred că oricine şi-ar dori să meargă la Clinceni. Eu cred cu tărie că se poate salva Clinceniul, mai sunt foarte multe puncte puse în joc. Va fi o bătălie în play-out, meciurile vor fi pe muchie”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport.

Florin Prunea a mai fost preşedintele cluburilor Dinamo şi Poli Iaşi, iar de gruparea din Ştefan cel Mare s-a despărţit în vara lui 2020. 

Afla mai multe despre: liga 1-prunea-clinceni 

viewscnt
Articole similare