Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu! ”Ce fac ăştia acum e jaf armat, jaf la drumul mare!” Ce a spus fostul oficial de la Dinamo

Florin Prunea, un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu! ”Ce fac ăştia acum e jaf armat, jaf la drumul mare!” Ce a spus fostul oficial de la Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Florin Prunea a lansat un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Prunea a adus acuzaţii grave şi a spus că fotbalul românesc este dirijat de Răzvan Burleanu şi Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD. Fostul oficial al lui Dinamo a catalogat situaţia actuală ca pe un ”jaf armat”. De asemenea, el crede că suporterii români vor lua iniţiativă pentru a produce o schimbare. 

”Ce fac ăştia acum e jaf armat, jaf la drumul mare!”

”Nu mişcă nimeni în fotbalul românesc fără Dîncu şi Burleanu. Arbitraje, comisii, nimic nu e întâmplător. Ei dirijează tot. Ce fac ăştia acum e jaf armat, jaf la drumul mare. Dîncu să facă public contractul! Cât încasează revistele şi tot ce înseamnă birotica. Totul se face prin firma lui. Să facă public contractul.

E de notorietate că a fost în sufrageria celebră cu arestarea lui Popescu. Singurii care ne pot scăpa de ei sunt suporterii. Uitaţi-vă la rezulatele din Liga a 2-a, Liga a 3-a: 14-0, 15-0. Ia vedeţi ce cote au la pariuri acele meciuri”, a spus Florin Prunea, pentru Realitatea Sportivă.

Răzvan Burleanu şi-a recunoscut greşeala, la şapte ani distanţă

În 2014, naţionala masculină de fotbal a României ocupa locul 15 în clasamentul mondial, după ce în 2013 s-a aflat pe 32. Urcarea l-a făcut pe proaspăt alesul preşedinte FRF să facă un anunţ îndrăzneţ: FRF dorea ca naţionala mare să-şi facă loc printre primele 10 naţionale din lume!

Atunci, şeful FRF a anunţat că obiectivul primei reprezentative e să ajungă în top 10 în clasamentul FIFA , până în 2020. La şapte ani distanţă, România a ratat participarea la EURO 2020, la care a găzduit meciuri, şi are şanse mici de calificare la Campionatul Mondial din 2022. 

În acest moment, naţionala antrenată de Mirel Rădoi e pe locul 45 mondial, sub ţări precum: Costa Rica, Ungaria, Qatar, Australia, Maroc, Iran sau Peru. 

Luni, şeful fotbalului românesc a comentat afirmaţia pe care a făcut-o în trecut. El a spus că s-a grăbit în afirmaţia făcută, a sublinit necesitatea unor investiţii şi a amintit despre eşecul echipelor din Liga 1, care s-au calificat în preliminariile europene. 

”A fost o dorinţă dincolo de ceva foarte calculat în spate. A fost un moment, în 2015, când ne doream foarte mult să ajungem în elita fotbalului european. Între timp am reuşit să fim, pentru o scurtă perioadă, în primele 10 naţiuni, înainte de o tragere la sorţi. În schimb, fotbalul românesc are nevoie de foarte multe investiţii, investiţii pentru a reveni în elita fotbalului european. Şi am văzut ce s-a întâmplat în această vară cu eliminarea echipelor de club, încă din turul 2 (n.r. - Conference League)”, a declarat Răzvan Burleanu. 

Afla mai multe despre: prunea-românia-burleanu 

viewscnt
Articole similare