Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, verdict dur pentru Dinamo: ”Nu vor putea promova în Liga 1!”

Florin Prunea, verdict dur pentru Dinamo: ”Nu vor putea promova în Liga 1!”
Comentarii

Fostul oficial din Ştefan cel Mare, Florin Prunea, a vorbit despre situaţia lui Dinamo.

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Situţia de la echipă este neclară. De la Dinamo au plecat mulţi jucători, o parte dintre ei încearcă să scape din Liga 2, iar clubul nu ar avea condiţii necesare unde fotbaliştii să îşi poată desfăşura pregătirea. 

Florin Prunea, fostul oficial de la Dinamo, a vorbit despre situaţia echipei din Ştefan cel Mare. Fostul portar este de părere că echipa nu va avea puterea să revină în Liga 1, deoarece nu are un lot suficient de puternic. 

”Nu vor putea promova în Liga 1!”

”Nu am mai vorbit cu nimeni de la Dinamo de foarte mult timp! Ultima oară când am vorbit cu domnul Zăvăleanu a fost înainte de meciul de baraj de la Cluj. Nu ştiu de ce s-a vorbit atât de mult de venirea mea la Dinamo. Nu există o ofertă pentru mine de la Dinamo, aşa că nu am ce să iau în considerare. Telefonul meu este însă deschis tot timpul.

Mă uit pe lotul lui Dinamo şi cu siguranţă nu cred că au şanse să promoveze. Dinamo nu arată ca o echipă de play-off de Liga 2 şi nu trebuie să fii mare specialist pentru asta. Eu nu sunt deloc optimist. În niciun caz!”, a spus Prunea, potrivit Fanatik.

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-prunea 

viewscnt
Articole similare