Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu are toată încrederea din lume în Dinamo la derby-ul cu FCSB: „Ei vor câştiga, o spun clar!” | EXCLUSIV

Florin Răducioiu are toată încrederea din lume în Dinamo la derby-ul cu FCSB: „Ei vor câştiga, o spun clar!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu consideră că Dinamo va câştiga derby-ul cu FCSB.

Florin Răducioiu are toată încrederea din lume în Dinamo la derby-ul cu FCSB: „Ei vor câştiga, o spun clar!” | EXCLUSIV

Deşi diferenţa din clasament este una uriaşă în favoarea celor de la FCSB, fostul mare atacant al echipei naţionale merge pe mâna elevilor lui Ovidiu Burcă. Ba mai mult, Răducioiu crede că acest meci poate însemna revenirea lui Dinamo la o formă cât mai bună în Superligă.

„Sunt convins că Dinamo va câştiga acest derby. O spun foarte clar! Ăsta poate să fie momentul culminant al lui Dinamo de a reîntoarce trendul. Motivaţie mai mare ca aceasta nu există, aceea de a bate pe FCSB”, a declarat Florin Răducioiu pentru Orange Sport.

  • Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB va avea loc duminică, de la 20:30, şi va putea fi urmărit în direct pe Orange Sport 1
  • FCSB este lider în clasament, cu 34 de puncte obţinute în 16 etape, în timp ce Dinamo se află pe 15, cu 10 puncte în 16 etape

ŞOC la FCSB. Becali face un nou transfer de titlu şi aduce un fotbalist din străinătate la echipă

FCSB este lider în Superligă, după disputarea primelor 16 etape din sezonul regulat, iar acum oficialii roş-albaştrilor au început pregătirea campaniei de transferuri din iarnă.

Iar primul transfer important din perioada de mercato poate fi, de fapt, o revenire. Împrumutat de Bari de la FCSB, până la finalul sezonului, pentru 200 de mii de euro, Malcom Edjouma a dezamăgit teribil în Italia, iar în ultimele şapte meciuri jucate de echipa sa nu a prins nici măcar un minut, fiind uitat de antrenor pe banca de rezerve.

De altfel, oficialii clubului Bari au recunoscut că iau în calcul o eventuală despărţire de mijlocaşul francez în iarna acestui an.

"Am spus-o de multe ori, Edjouma este un fotbalist străin. M-am concentrat pe profilul lui pentru că aveam nevoie de un mijlocaş cu cifre bune. Ştiu foarte bine că transferul unui fotbalist străin reprezintă o necunoscută, pentru că nu şti niciodată dacă va reuşi să se adapteze.

Dacă l-am fi adus să fie titular, privind evoluţiile lui până acum, cu siguranţă nu aş fi mulţumit de transfer. Dar avem multe soluţii pe acea poziţie, aşa că nu m-aş concentra prea tare asupra lui. Noi avem mulţi fotbalişti şi nu ştim unde să îi punem.

Îl aşteptăm, acum începe să înţeleagă mai bine limba. Dacă nu se va adapta, vom face o schimbare”, a declarat Ciro Polito, directorul sportiv al clubului din Serie B.

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare