Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu, categoric după Sepsi - Craiova 0-1: ”Acest rezultat nu oglindeşte realitatea din teren”

Florin Răducioiu, categoric după Sepsi - Craiova 0-1: ”Acest rezultat nu oglindeşte realitatea din teren”
Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Sepsi OSK, scor 1-0, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

Florin Răducioiu, categoric după Sepsi - Craiova 0-1: ”Acest rezultat nu oglindeşte realitatea din teren”

Vătăjelu a înscris unicul gol al partidei de la Sf. Gheorghe. El a primit o pasă de la Baiaram şi a marcat cu un şut de la marginea careului, în minutul 58. Craiova se află la a treia victorie consecutivă şi este pe locul 4 în Superligă, cu 27 de puncte. Pentru Sepsi este a patra înfrângere consecutivă în prima divizie.

„Acest rezultat nu oglindeşte realitatea din teren. Putem vorbi de ghinion, de imprecizie. Craiova a ştiut să sufere şi a câştigat aceste 3 puncte oarecum nemeritat. 

O echipă ambiţioasă, cu obiective, trebuie să ştie să sufere. E adevărat, ei au suferit cam mult. Arlauskis e un portar extraordinar, nu îl descoperim acum. A salvat două goluri”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”.

Ce a spus Rădoi după meci:

”Am avut o primă repriză bună din partea noastră, datorită posesiei. În repriza a doua au ieşit mai decişi cei de la Sepsi. O victorie care, sincer, este nemeritată, pentru că Sepsi a dominat finalul, când a încercat să marcheze.

Nu am fost mulţumit de jocul din a doua repriză, mai ales ultimele 15 minute. Trebuie să uităm acest final de meci. Nu am fost mulţumit pentru că băieţii pot da mult mai mult. Prima repriză m-a deranjat că am părut o echipă timidă, lipsită de curaj. Mi-aş fi dorit mai mult curaj.

Trebuie să ne consolidăm poziţia din clasament, mai sunt 42 de puncte puse în joc. Cred că în afară de Farul, nimeni nu e sigur de prezenţa în play-off”, a declarat Mirel Rădoi.

Echipele care au evoluat:

  • SEPSI: Niczuly - D. Ciobotariu (R. Varga 66), Ninaj, M. Tamas, A. Dumitrescu - Aganovic, J. Rodriguez – Rondon (Tudorie 81), C. Matei (Achahbar 72), M. Ştefănescu (Bărbuţ 81) – Safranko. ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu – Hanca Mateiu 56), Al. Creţu, Căpăţînă (Martic 71), Nistor (G. Cîmpanu 85), Vătăjelu – Rivaldinho (Markovic 84), Baiaram (Roguljic 71). ANTRENOR: Mirel Rădoi
 

Afla mai multe despre: universitatea craiovasepsi 

viewscnt
Articole similare