Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu este sigur că Edi Iordănescu îl va chema la Stanciu la naţională. ”Cred că va fi convocat!”

Florin Răducioiu este sigur că Edi Iordănescu îl va chema la Stanciu la naţională. ”Cred că va fi convocat!”

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu a fost invitat special în studioul TelekomSport şi a vorbit despre situaţia lui Stanciu.

Nicolae Stanciu s-a transferat în China. Internaţionalul român va juca la formaţia Wuhan Three Towns FC, după 2 ani şi jumătate petrecuţi la Slavia Praga.

Stanciu va evolua la gruparea chineză Wuhan FC. Aceasta este nou-promovată în prima ligă a campionatului din ţara „Marelui Zid”. După 2 ani şi jumătate, mijlocaşul de 28 de ani pleacă de la Slavia Praga pentru un salariu mult mai mare decât la campioana Cehiei. Nicolae Stanciu va avea un salariu de aproximativ 3 milioane de euro pe an, iar Slavia Praga primeşte 4,5 milioane de euro pentru transfer.

Chiar dacă Stanciu s-a îndepărtat de zona fotbalului puternic, Florin Răducioiu susţine că Stanciu va fi titular în China şi susţine că Edi Iordănescu va apela la el şi îl va selecţiona pentru a ajuta echipa naţională. 

”Cred că va fi convocat!”

”Nu o să fie simplu, e departe de noi, sunt convins că va juca titular. E un nivel destul de bun, nu cu fotbalul chinez. Eu cred că mai are nevoie naţionala de Stanciu şi cred că va fi convocat”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Nicolae Stanciu are 6 goluri şi 8 pase decisive în 27 de meciuri în acest sezon pentru Slavia Praga. Fotbalistul român a venit la Slavia Praga în vara anului 2019, de la echipa saudită Al-Ahli.

Afla mai multe despre: stanciu-china-răducioiu 

viewscnt
Articole similare