Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu îl face praf pe Kopic: ”Un dezastru! Nu poţi spune asta”

Florin Răducioiu îl face praf pe Kopic: ”Un dezastru! Nu poţi spune asta”

Dinamo București

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Florin Răducioiu, scos din sărite de Kopic: ”Un dezastru! Nu poţi spune asta”

Petrolul a avut prima ocazie a meciului, în minutul 20, prin Doua, care a fost blocat de portarul Golubovic. La cealaltă poartă, Lukas Zima a reţinut şutul lui Amzăr, după şase minute. Alexandru Musi a obţinut un penalti în minutul 41, după un fault comis de Răzvan Patriche, dar arbitrul Marian Barbu a întors decizia, după analiza VAR şi nu a mai acordat lovitura de la 11 metri.

Petrolul a trecut pe lângă gol în minutul 48, la lovitura de cap a lui Paul Papp. Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic. 

Declaraţia lui Kopic cum că „jucătorii au arătat intensitate” l-a scos din sărite pe Răducioiu, care este ingrijorat pentru situaţia lui Dinamo.

„Ultimele victorii mi-au dat speranţe, nu mă aşteptam să se prezinte cu acest non-joc. E prea mare diferenţa faţă de acum câteva săptămâni. Îmi e ruşine să spun, nu au avut o ocazie, nu poţi spune că au avut intensitate. 

Un dezastru de joc. Nu au jucător care să facă diferenţa, nu au jucător de contraatac, nu au jucători de benzi. Ce are Dinamo, ce calităţi au jucătorii lui Dinamo? Sunt momente în care trebuie să ştii să fructifici ocaziile. Sunt foarte îngrijorat”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Petrolul s-a impus cu 1-0 şi se află pe locul 7 în clasament, cu 30 de puncte, în vreme ce Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea, cu 16 puncte.

Zeljlo Kopic, după Petrolul - Dinamo: „Mai vin jucători”

„A fost un meci echilibrat, de luptă, dar am fost buni în a doua şi a treia treime. Jucătorii dau tot, nu mă pot plânge. Au avut intensitate. Am avut ceva control al meciului, în unele momente. Ne-am descurcat bine în prima repriză, am fost solizi. Trebuie să găsim soluţii să jucăm mai bine.

Trebuie să găsim soluţii să ne prezentăm mai bine. Am jucat cu Irimia pentru că eu cred în el, e jucător de viitor. Pavicic s-a adaptat deja, sper ca Velkovski să fie pregătit pentru meciul următor, să rezolvăm problema cu actele. Sper să mai facem transferuri până la finalul perioadei de mercato. 

Nu e vorba numai de ce facem noi, e vorba şi de jucători. Suntem unde suntem, nu avem să să facem. Nu e uşor, dar dăm totul, jucătorii se antrenează intens. Pe Irimia l-am băgat pentru că am vrut să îi dau o şansă, e un jucător de viitor”, a declarat Kopic după meci, la Prima Sport.

Echipele care au evoluat:

  • PETROLUL: Zima – P. Papp, Meijers, Huja – Doua (L. Dumitriu 90), Seto (Diomande 79), Jefferson (Hanca 64), Jair, V. Ţicu – Al. Musi (I. Răducan 79),  Grozav (Işfan 79). ANTRENOR: Florin Pîrvu
  • DINAMO: Golubovic – Lucas Araujo, Patriche, Homawoo – Cr. Costin (G. Moura 78), Pavlicic, Ilic (A. Irimia 73), Amzăr – Dani Iglesias (Ghezali 64), Goncalo Gregorio (N. Roşu 79), Hakim Abdallah (Gnahore 46). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Afla mai multe despre: kopicflorin răducioiudinamo 

viewscnt
Articole similare