Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu îşi anunţă revenirea! "I-am dat acordul meu. Nimeni în cinci ani nu mi-a dat niciun telefon". Când are loc discuţia decisivă

Florin Răducioiu îşi anunţă revenirea! "I-am dat acordul meu. Nimeni în cinci ani nu mi-a dat niciun telefon". Când are loc discuţia decisivă

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu a confirmat că s-a întâlnit cu antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, care i-a propus să vină în "Ştefan cel Mare". Acum, fostul internaţional român aşteaptă bată palma şi cu administratorul special Iuliu Mureşan.

Dinamo se întăreşte şi la nivelul conducerii, după ce Mircea Rednic a decis aducerea a mai mult fotbalişti, pentru a ieşi din zona retrogradării. "Puriul" a insistat pentru aducerea unui director sportiv în club. Deşi au apărut mai multe variante în această perioadă, printre care Ionel Dănciulescu, Marius Niculae sau Ioan Ovidiu Sabău, se pare că Florin Răducioiu e alesul "alb-roşiilor". 

Florin Răducioiu, spre Dinamo Bucureşti

Expertul Telekom Sport a confirmat disucţiile cu dinamoviştii şi a apreciat că a fost sunat, "după cinci ani" de când s-a întors în România. 

"E adevărat că m-am văzut cu Mircea Rednic, cu care m-am întâlnit săptămâna trecută. I-am dat acordul meu. Rămâne să mă întâlnesc săptămâna viitoare cu domnul Mureşan. Să finalizăm eventual discuţiile, să fie concretizate şi finalizate. Dacă vom ajunge la un acord, o voi face pentru Dinamo şi Mircea Rednic.

Nimeni în cinci ani nu mi-a dat niciun un telefon, ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. După cinci ani de când m-am întors în România, a făcut-o Mircea Rednic şi eu i-am spus că voi veni numai dacă vom ajunge la un acord. Dinamo are nevoie de bani şi eu nu vin la Dinamo că să iau banii lui Dinamo", a declarat fostul atacant al lui Dinamo Bucureşti, la Prima TV. 

Iuliu Mureşan e încântat de posibila venire a lui Florin Răducioiu, conform declaraţiei sale pentru Telekom Sport, în timp ce Mircea Rednic a dat de înţeles că-l doreşte cu orice preţ: "Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el”.

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare