Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu, mesaj în direct pentru Edi Iordănescu: ”A câştiga nu e important, dar este singurul lucru care contează. Asta trebuie să înţeleagă” | EXCLUSIV

Florin Răducioiu, mesaj în direct pentru Edi Iordănescu: ”A câştiga nu e important, dar este singurul lucru care contează. Asta trebuie să înţeleagă” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei, iar Florin Răducioiu a avut o reacţie clară.

În meciul de pe stadionul Cluj Arena, slovenii au deschis scorul, prin Sesko, lovitură de cap în minutul 26. Cinci minute mai târziu, Sporar a dublat avantajul oaspeţilor. Drăguş a redus din diferenţă în minutul 64, înscriind din pasa lui Cristian Manea.

La finalul meciului, Edi Iordănescu a tras mai multe concluzii. El a părut mulţumit la finalul meciului, chiar dacă echipa lui a pierdut. Selecţionerul l-a evidenţiat pe Horaţiu Moldovan, care a fost titular în poarta noastră şi a avut mai multe intervenţii salvatoare în prima repriză. 

După meci, Florin Răducioiu nu a fost mulţumit de discursul selecţionerului. Invitat în studioul OranageSport, fostul atacant a spus că selecţionerul trebuie să înţeleagă că singurul lucru care contează în fotbal este să câştigi. 

”A câştiga nu e important, dar este singurul lucru care contează. Asta trebuie să înţeleagă selecţionerul!”

”O mai repet. Am mai spus asta. În primul rând, pentru mine la echipa naţională... trebuie să fie un lucru. L-a spus un mare om. Unul dintre cei mai importanţi preşedinţi ai lui Juventus.

A câştiga nu e important, dar este singurul lucru care contează. Asta trebuie să înţeleagă Iordănescu. Nu am spus-o eu. A spus-o Boniperti. Asta e tot ce contează, să câştigi”, a spus Florin Răducioiu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-florin răducioiu-edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare