Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu nu e de acord cu o decizie a şefilor lui Dinamo: "Dacă mă întreba Mureşan..." | EXCLUSIV

Florin Răducioiu nu e de acord cu o decizie a şefilor lui Dinamo: "Dacă mă întreba Mureşan..." | EXCLUSIV
Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Florin Răducioiu (50 de ani) a spus că nu e de acord o decizie luată de şefii lui Dinamo. "Marele blond" a dezvăluit că, dacă ar fi fost întrebat de Iuliu Mureşan, i-ar fi spus acestuia că nu e de acord cu schimbarea lui Flavius Stoican.

Florin Răducioiu nu e de acord cu o decizie a şefilor lui Dinamo: "Dacă mă întreba Mureşan..." | EXCLUSIV

Dinamo l-a dat afară pe Flavius Stoican, antrenor înlocuit cu Duşan Uhrin din cauza unei serii de rezulate slabe. "Câinii" încep play-off-ul pe loc de baraj, iar Florin Răducioiu a spus că nu e de acord cu decizia luată de şefii clubului din Ştefan cel Mare.

"Marele blond" nu a fost consultat pe tema despărţirii de Flavius Stoican, dar spune că dacă ar fi fost întrebat de Iuliu Mureşan, acesta l-ar fi susţinut pe fostul antrenor şi ar fi cerut ca acesta să-şi continue munca început la gruparea alb-roşie.

În ciuda deciziei care nu a fost pe placul său, Florin Răducioiu a anunţat că-l va susţine cu tot ce poate pe Duşan Uhrin, antrenorul adus să o scoată pe Dinamo din zona roşie a clasamentului: "Dacă mă întreba Muresan, eu aş fi mers să rămână Flavius, nu îl schimbam. Dar eu nu pot să aleg, dar îl ajut cum pot pe noul Mister (n.r. Duşan Uhrin). Vreau binele lui Dinamo, eu poate nu aş fi făcut-o, dar respect decizia!", a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Prima reacţie a lui Duşan Uhrin după ce a sosit în România

Dusan Uhrin a fost sunat marţi seara de şefii din Ştefan cel Mare, care i-au luat un bilet pentru a îl aduce la Bucureşti.

Imediat după aterizare, Dusan Uhrin a anunţat că nu a semnat încă înţelegerea cu Dinamo, deşi a dat de înţeles că îşi doreşte revenirea, dar că mai are câteva lucruri de rezolvat înainte.

”Câinii” l-au anunţat ca noul lor antrenor, dar nu au specificat că Uhrin, care i-a salvat sezonul trecut, a semnat contractul. ”(n.r. de ce te-ai întors?) Pentru că am primit invitaţie de la Dinamo şi vom discuta în această seară. Nu vă pot spune mai multe pentru că nu ştiu mai multe.

Pentru că îmi place Dinamo, m-am întors să ajut, dar vom vedea ce se întâmplă. Am văzut-o pe Dinamo de două-trei ori cum joacă, nimic special, dar trebuie să îmbunătăţim totul.

Nu văd niciun fel de situaţie pentru că nu pot să vă spun nimic, nu ştiu situaţia de la club, trebuie să aflu. (n.r. e o provocare să începi cu derby?) Vom vedea dacă voi fi pe banc

Nu ştiu, nu am semnat niciun contract până acum. Da, am (n.r. o relaţie bună cu fanii). M-am întors pentru ei, pentru că am o relaţie foarte bună cu toată lumea.

(n.r. de ce nu ai semnat încă?) Pentru că a fost foarte repede. M-au sunat aseară, mi-au trimis biletul şi am plecat. Sunt jucători noi.

Am văzut-o pe Dinamo de mai multe ori şi nu vă pot spune mai mult pentru că mai întâi trebuie să vorbesc cu ei şi apoi să semnez contractul. O luăm pas cu pas.

Afla mai multe despre: florin raducioiuflavius stoicandinamoiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare