Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu nu înţelege mişcarea încercată de Gigi Becali înainte de meciul din Conference League: ”Cei doi au semnat ieri. E ilogic să fie titulari!” EXCLUSIV

Florin Răducioiu nu înţelege mişcarea încercată de Gigi Becali înainte de meciul din Conference League: ”Cei doi au semnat ieri. E ilogic să fie titulari!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB o întâlneşte pe Dunajska Streda în turul trei preliminar din Conference League, iar Becali a semnat cu doi fotbalişti cu 2 zile înainte de meci. Bogdan Rusu şi David Miculescu sunt oficial jucătorii celor de la FCSB.

Gigi Becali i-a prezentat oficial pe David Miculescu şi pe Bogdan Rusu, luni după-amiază. Gigi Becali l-a transferat şi pe Bogdan Rusu, atacant care vine de la CS Mioveni. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a fost dorit în această vară şi de Universitatea Craiova. De asemenea, Becali l-a cumpărat şi pe David Miculescu, de la UTA. Fotbalistul l-a costat pe Becali suma de 1,7 milioane de euro. 

Luni seara, cei doi jucători au fost prezentaţi pe pagina oficială a echipei prin intermediul unui videoclip. David Miculescu va purta numărul 11, iar Bogdan Rusu a ales să aibă pe tricou numărul 90. 

Becali părea sigur că cei doi fotbalişti pot juca titulari în partida din Conference League. Totuşi, lui Florin Răducioiu i s-ar părea ilogică a asemenea mişcare. 

”Cei doi au semnat ieri. E ilogic să fie titulari!”

”Logica spune că, ai semnat ieri şi mi s-ar părea ilogic ca aceşti doi jucători care au semnat ieri să joace. Nu cred că vor fi titulari. A, că vor intra pe parcursul meciului e altceva.

Sunt jucători care au nevoie de timp. Mi se pare ilogic să fie titulari, dar pot intra pe parcursul meciului. Nu cred că ar fi normal să joace”, a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Dunajska Streda - FCSB se joacă miercuri, 3 august, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-răducioiu-conference league 

viewscnt
Articole similare