Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Ştefan, fără echipă de ceva timp: „Mie nu a avut cine să îmi interzică să merg la Tokyo”. Ce aşteaptă să semneze un nou contract

Florin Ştefan, fără echipă de ceva timp: „Mie nu a avut cine să îmi interzică să merg la Tokyo”. Ce aşteaptă să semneze un nou contract

Echipa națională

Comentarii

Florin Ştefan (25 de ani) a fost chemat de Mirel Rădoi la naţionala României, în ciuda faptului că fundaşul nu este legitimat la niciun club!

Ştefan s-a despărţit de Sepsi şi nu şi-a găsit, momentan, echipă. Fundaşul se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice, cot la cot, cu colegii săi şi aşteaptă oferte din campionate puternice.

„Eram afară cu prietenii şi stăteam pe bancă când am văzut că mă sună mister şi m-a anunţat că trebuie să vin de urgenţă la echipa naţională. 

Ştiam că o să fie foarte dificil să prind un loc din cele 3, dar mă bucur că le-am prins. O echipă te lasă, alta nu te lasă.. La mine a fost mult mai simplu că eu trebuia să fiu de acord şi nu cineva care să mă oprească.  

Îmi place să joc cu mingea, îmi place stilul lui Mister, mă avantajează, îmi place să joc cu mingea, nu îmi place să alerg după ea. Nici eu nu ştiu unde o să merg, dar sper să merg într-un campionat puternic.. un campionat din primele 5 mi-aş dori eu”, a mărturisit Florin Ştefan pentru frf.ro.

  • 1 selecţie are Florin Ştefan la naţionala României

Un milion de euro este cota lui Florin Ştefan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Selecţionerul Mirel Rădoi a decis să îl cheme la lot pe Florin Ştefan, fotbalist care a fost prezent şi la EURO 2019, unde a fost titular în 3 din cele 4 partide disputate de tricolori. 

Convocare de urgenţă la naţionala olimpică! Jucătorul evitat iniţial a fost chemat de Rădoi în locul lui Nedelcu

Afla mai multe despre: romania u23tokyoflorin stefan 

viewscnt
Articole similare