Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan a reacţionat după jignirile lui Dumitru Dragomir: ”Este inadmisibil să faci asemenea afirmaţii”

Florin Talpan a reacţionat după jignirile lui Dumitru Dragomir: ”Este inadmisibil să faci asemenea afirmaţii”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Talpan a ţinut să lămurească disputa cu Dumitru Dragomir, care a declarat că-l apreciază pe juristul Stelei, dar îl consideră ”paranoia” deoarece şi-ar dori ca noul stadion să-i poarte numele. Talpan susţine că afirmaţiile sale sunt interpretate greşit şi a susţinut tot timpul că numele noii arene trebuie să fie Steaua.

Florin Talpan îi transmite lui Dumitru Dragomir că a fost informat greşit şi în niciun moment nu a anunţat că-şi doreşte ca noua arenă din Ghencea să-i poarte numele. De asemenea, juristul Stelei condamnă şi jignirile aduse de Dumitru Dragomir:
 
”Sincer, nu îi înţeleg pe unii cărora “le vorbeşte gura fără cap”. Ce-i drept,  dl.  Dragomir a fost indus în eroare de afirmaţiile unui jurnalist. Dar este inadmisibil să faci asemenea afirmaţii, să jigneşti în mod total gratuit o persoană care nu te-a jignit sau nu te-a deranjat cu ceva vreodată.
Consider că poziţia dlui Dragomir nu este deloc elegantă şi nici demnă de a unui personaj de un asemenea nivel de cultură şi educaţie, ca să nu verifice, să nu se informeze în prealabil de declaraţiile mele date, pentru a putea să şi comenteze în mod corect în acest sens. Eu nu mi-am permis să îl jignesc pe dl Dragomir nici măcar atunci când a declarat public într-o emisiune a lui Dan Diaconescu că "Steaua este luată în fals de Gigi Becali, că Gigi Becali poate fi arestat! Că acesta este un hoţ! Când a afirmat că l-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua! Când a afirmat că îşi face autodenunţ". Nu aşa spunea? Conform legii echipa lui Becali nu trebuia să evolueze în liga I începând cu anul 2003.
Faptele din anul 2003 sunt foarte clare, dar eu nu trebuie să jignesc pe nimeni ca să demonstrez ceva şi cuiva. Fiecare persoană plăteşte mai devreme sau mai târziu pentru tot răul din viaţa asta, este doar o chestiune de timp. Cert este faptul că din cauza celor petrecute în anul 2003, au trebuit ani de zile şi zeci de procese pentru ca eu să îndrept nedreptăţile făcute.
Este adevărat că la asemenea susţineri vehemente ale jurnalistului, în direct, neverificate, care la prima vedere par a fi corecte şi reale, nu prea ai cum să reacţionezi. De fapt ar fi trebuit să fie corecte pentru că vin de la un jurnalist. Dar nu sunt.
Nu este însă prima oară când acest jurnalist denaturează declaraţiile mele, le interpretează în mod eronat şi le prezintă opiniei publice total deformat pentru a atrage împotriva mea antipatia, ura şi dispreţul suporterilor şi al oamenilor din sport. Nu ştie să citească sau nu înţelege ce citeşte? Voi ce credeţi? Păi să analizăm scurt şi la obiect, deoarece până la urmă adevărul este unul. 
În comunicatul meu către presă, afirm, că stadionul ar trebui să se numească Steaua Bucuresti. Citez din comunicat ultima pagină “Însă, în opinia mea, acest stadion ar trebui să poarte numele de STADIONUL STEAUA BUCUREŞTI, pentru continuarea istoriei Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, pentru  păstrarea numelui şi a mărcii“. 
Păi şi atunci, “nea” jurnalist, chiar nu ştii să citeşti, sau citeşti printre rânduri, în diagonală?
Ahh ,,,,că am declarat şi că m-am amuzat de informaţia apărută în presă cum că s-ar fi propus ca stadionul să se numească Talpan, şi că această propunere (a adevăraţilor suposteri stelişti) m-a flatat? Păi da, m-a flatat! Pe cine nu ar fi flatat?
Dar puteţi citi şi observa că în mod clar ,,am opiniat că numele stadionului să fie de Steaua Bucureşti, aşa cum a afirmat ulterior şi dl Dragomir, în interviul dat. 
Este de asemenea adevărat şi faptul că am contribuit la construcţia acestui stadion, deoarece încă din anul 2014 am venit cu propuneri de reactivare a echipei de fotbal şi de construcţie a unui nou stadion. Mai mult decât atât, acest stadion nu însemnă nimic fără marca Steaua Bucureşti, fără numele de Steaua Bucureşti, fără palmaresul echipei de fotbal Steaua Bucuresti pe care le-am câştigat în instanţă, contribuind la construcţia lui, prin fiecare dosar câştigat. Îmi pare rău că trebuie să spun dar nu este similară situaţiei expuse de dl Dragomir, ca atunci când eşti manager şi construieşti un nou sediu LPF.
Nu neg faptul că mulţi suporteri mi-au spus că pentru ei stadionul este al lui Talpan. Moral da, cred că este şi stadionul construit de mine pentru toate realizările măreţe obţinute: marca STEAUA BUCUREŞTI, numele STEAUA BUCUREŞTI palmaresul echipei de fotbal STEAUA BUCUREŞTI, etc.
Aşa că dle jurnalist, dacă vrei să mai ai ascultători, ”pune mâna“ sârguincios şi citeşte în prealabil articolele pe care vrei să le discuţi cu suporterii.   (Vezi? Am fost de bună credinţă şi am spus că nu ai citit articolul, nu că ai făcut-o în mod “intenţionat“).
Şi mai “pune mâna” şi înţelege şi ce citeşti, nu mai denatura comunicatele de presă, deoarece s-ar putea să te trezeşti fără ascultători. Deoarece şi acele puţine persoane care nu te înjură azi  pe stadioane, să se plictisească de aberaţiile tale şi într-o zi să nu te mai asculte, iar tu să vorbeşti singur - singurel la pereţi!!! 
CONSILIER JURIDIC ŞEF AL CLUBULUI SPORTIV AL ARMATEI STEAUA BUCUREŞTI
Colonel de justiţie
Florin - Costel TALPAN”, se arată în comunicatul emis de Florin Talpan. 
 

Afla mai multe despre: florin talpan 

viewscnt
Articole similare