Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan cere plângere penală împotriva lui Gigi Mustaţă după ce acesta a intrat pe stadionul Steaua. Reacţia liderului Peluzei Nord

Florin Talpan cere plângere penală împotriva lui Gigi Mustaţă după ce acesta a intrat pe stadionul Steaua. Reacţia liderului Peluzei Nord

Fotbal intern

Comentarii

Florin Talpan cere să fie făcută o plângere penală împotriva lui Gheorghe Mustaţă şi vrea rezilierea contractului cu firma de pază care asigură securitatea stadionului Steaua, după ce liderul Peluzei Nord a păstruns pe noua arenă. În replică, Gheorghe Mustaţă susţine că a intrat legal în Complexul Sportiv Steaua.

În urmă cu ceva vreme, Gheorghe Mustaţă - liderul Peluzei Nord şi susţinător al FCSB-ului, a intrat pe noul stadion Steaua, şi-a făcut câteva poze şi le-a publicat pe reţelele de socializare. Situaţia l-a determinat pe Florin Talpan să ceară rezilierea contractului cu firma de pază Ro-ArmySecurity, pe care o consideră responsabilă pentru pătrunderea lui Gheorghe Mustaţă pe noul stadion Steaua. În plus, Florin Talpan cere şi o plângere penală pentru Gheorghe Mustaţă, deoarece a păstruns fără permisiune într-un obiectiv militar.

”Firma de pază angajată trebuie să explice cum de a permis intrarea unui astfel de individ în incinta clubului Steaua, fără autorizaţie, în afara orelor programului. De asemenea, este necesară o verificare a activităţii firmei de pază, pentru a fi siguri că bunurile clubului Steaua nu au fost furate ca urmare a lipsei de profesionalism şi a neglijenţei dovedite de firma de pază. Dată fiind gravitatea acestui incident, firma de pază trebuie trasă la răspundere, iar contractul încheiat cu aceasta trebuie reziliat.

De asemenea, solicit încheierea unui contract de pază şi protecţie cu o firmă profesionistă, care să asigure servicii de calitate, în conformitate cu clauzele contractuale încheiate şi clubul Steaua să formuleze o plângere penală împotriva lui Gheorghe Mustaţă, pentru intrarea prin violare de sediu profesional fără aprobare într-o unitate militare şi într-o zonă unde accesul persoanelor neautorizate este interzis”, a spus Florin Talpan pentru Prosport.

Reacţia lui Gheorghe Mustaţă: ”Am intrat perfect în Ghencea”

Liderul Peluzei Nord susţine însă că n-a încălcat nicio lege atunci când a intrat pe noul stadion. Gheorghe Mustaţă spune că vizita a fost legală şi este dispus să răspundă la întrebările procurorilor:

„Acum cred că a văzut toată lumea câtă răutate are acest individ Florin Talpan. Mai are să le facă plângere lui nea Puiu Iordănescu şi Ilie Dumitrescu. Ei nu au fost pe stadion? Acest om este cel care a spart Steaua şi a împărţit suporterii în trei categorii [...] Voi merge la ce procuror doreşte Talpan să îmi facă plângere penală, deoarece am intrat perfect legal în Ghencea şi am cerut voie. Eu ştiu că am devenit coşmarul lui Talpan de când am venit acasă, dar vă asigur eu că voi lupta pentru dreptatea Stelei, iar noi suntem Steaua şi vom juca acolo în Ghencea”, a spus Mustaţă pentru ProSport.

Afla mai multe despre: florin talpan 

viewscnt
Articole similare