You are here:

Florin Talpan continuă războiul cu Gigi Becali şi FCSB: „Nu îi las în pace! Voi cere şi alte daune”

Florin Talpan continuă războiul cu Gigi Becali şi FCSB: „Nu îi las în pace! Voi cere şi alte daune”

Steaua

Comentarii

Florin Talpan a făcut o serie nouă de declaraţii dure la adresa lui Gigi Becali.

Florin Talpan nu se lasă! Juristul de la CSA Steaua continuă războiul cu Becali şi FCSB

Juristul de la CSA Steaua este hotărât să câştige procesele cu Gigi Becali şi să-l facă bun de plată pe patronul de la FCSB. De asemenea, Talpan a avut şi un mesaj pentru reprezentanţii Ministerului Apărării.

„În suma de 37 de milioane de euro nu sunt incluşi şi banii de la UEFA pe care FCSB i-a primit pentru performanţele reuşite de Steaua Bucureşti, care a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Vom cere şi alte daune. Suma aceasta din proces se referă doar la perioada 2003-2017. Eu nu am de gând să îi las. Dacă cei din conducerea ministerului au de gând să îl ajute pe Gigi Becali şi să mă stopeze, vor lua măsuri împotriva mea. Acum depinde de Ministerul Apărării şi statul român de partea cui sunt.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Sunt oare de partea omului care luptă pentru statul român, adică a mea? Ar trebui să îmi dea tot ceea ce merit pentru reuşitele mele, să am satisfacţia şi energia să lupt împotriva celor care au dus prejudicii grave statului român, adică FCSB.

Sau va fi de partea FCSB-ului, punându-mi mie beţe în roate şi sancţionându-mă. Depinde doar de ce urmăreşte statul român. Eu sunt curios la fel ca dumneavoastră să vedem ce se va întâmpla şi cine îmi este alături”, a spus Florin Talpan, potrivit fanatik.ro.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: florin talpangigi becalifcsbcsa steaua 

viewscnt
Articole similare