Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan n-are frică de nimeni. Juristul CSA Steaua vrea să-i dea în judecată pe producătorii jocului FIFA 20. Motivul e incredibil

Florin Talpan n-are frică de nimeni. Juristul CSA Steaua vrea să-i dea în judecată pe producătorii jocului FIFA 20. Motivul e incredibilgalerie foto

FCSB

Comentarii

Florin Talpan îi ameninţă pe producătorii celebrului joc FIFA 20 că îi va da în judecată. Totul din cauza deciziei celor de la EA Sports de a-i atribui FCSB-ului palmaresul Stelei în simulatorul de fotbal apărut săptămâna trecută.

"Cineva de la noi, de la departamentul legal, trebuie să discute cu domnul Talpan. Eu m-am panicat iniţial când m-a sunat, credeam că e o farsă. Credeam că glumeşte, apoi am observat că nu prea a fost aşa. Am dat informaţiile mai departe şi domnul Talpan urmează să fie contactat.

Din câte am înţeles, folosim palmaresul Stelei la FCSB pentru că încă nu s-a dat o decizie definitivă şi neatacabilă legată de palmaresul echipei. Eu nu sunt în măsură să vă spun mai multe detalii, dar, din câte ştiu, dacă decizia va fi definitivă, se va face un update la joc şi totul va fi schimbat” , a declarat Valentin Mazilu, Project Manager la Electronic Arts, pentru gsp.ro.

Palmaresul celor de la FCSB în FIFA 20:

Afla mai multe despre: talpanfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare