Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan, o nouă victorie împotriva lui Gigi Becali! Ce se întâmplă cu marca ”Steaua”

Florin Talpan, o nouă victorie împotriva lui Gigi Becali! Ce se întâmplă cu marca ”Steaua”

Fotbal

Comentarii

Juristul celor de la CSA, Florin Talpan, a mai bifat o victorie de prestigiu, zilele acestea: a reînnoit la OSIM marca ”Steaua”, pentru încă 10 ani, până în 2033.

Florin Talpan a mers, zilele acestea, la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) şi a depus cererea pentru reînnoirea dreptului de folosire a mărcii Steaua.

Iar vestea primită de către Clubul Sportiv Steaua a fost una extraordinară: s-a acceptat cererea, iar marca le va rămâne în folosinţă pentru încă cel puţin 10 ani.

Florin Talpan, de neînduplecat în războiul CSA - FCSB

Aşadar, secţia de fotbal a Clubului Sportiv Steaua Bucureşti se va mai bucura cel puţin 10 ani de stema actuală, în ciuda tuturor eforturilor pe care Gigi Becali le face pentru anula cât mai multe mărci deţinute de către Clubul Armatei.

Gigi Becali consideră că stema actuală a secţiei de fotbal CSA Steaua îi aparţine. Mai exact, actuala siglă este creată chiar de către preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, cel care şi-a luat inspiraţia de la stema veche.

Marca Steaua Bucureşti a fost reînnoită la OSIM până în anul 2033 Colonelul Florin Talpan a umilit din nou clona din satul Mogoşoaia, judeţul Ilfov. În timp ce societatea FC FCSB SA se luptă în Justiţie pentru a anula toate mărcile din istoria CSA Steaua, colonelul Talpan a apărat încă o dată numele şi emblema clubului militar.

Florin Talpan a depus la OSIM o cerere de reînnoire a mărcii Steaua Bucureşti - stema purtată în prezent de Secţia de Fotbal din cadrul CSA Steaua. Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) a analizat actele depuse la dosar de juristul Armatei si a admis cererea de reînnoire a mărcii Steaua. Titularul şi proprietarul mărcii? Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti - instituţie de drept public aflată în subordinea Armatei Române (MApN).

Stema Secţiei de Fotbal se va bucura de protecţia oferită de lege încă 10 ani de acum înainte, până în anul 2033, atunci când CSA Steaua va depune o nouă cerere de reînnoire. Legea nr. 84 / 1998 prevede că «înregistrarea unei mărci poate fi reînnoită la împlinirea fiecărui termen de 10 ani».

Potrivit legii, OSIM a acordat clubului Steaua - titularul mărcii - un certificat de reînnoire a mărcii înregistrate. Atenţie! Fiind o marcă notorie, marca Steaua se bucură de protecţia oferită de lege chiar şi în cazul în care nu ar fi înregistrată la OSIM.

Potrivit deciziilor definitive ale Justiţiei, marca Steaua nu poate fi înregistrată sau folosită de nicio altă entitate în afară de Clubul Sportiv al Armatei Steaua”, se arată, printre altele, în comunicatul făcut public de Glasul Armatei, pe pagina de Facebook.

Afla mai multe despre: talpangigi becalifcsb -csa 

viewscnt
Articole similare