Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan pregăteşte următorii paşi: ”Vom face o echipă solidă şi vom bate şi FCSB-ul. Asta dacă FRF nu-i retrogradează”

Florin Talpan pregăteşte următorii paşi: ”Vom face o echipă solidă şi vom bate şi FCSB-ul. Asta dacă FRF nu-i retrogradează”

Superliga

Comentarii

Florin Talpan este convins că Steaua va deveni o echipă atât de puternică încât va reuşi să se bată pentru vârful clasamentului în Liga 1. Juristul CSA Steaua are o mică speranţă că echipa va prelua locul FCSB-ului în Liga 1.

Florin Talpan a reuşit o nouă victorie în faţa FCSB-ului, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că Gigi Becali nu mai poate folosi numele Steaua pentru clubul pe care-l deţine. Decizia este definitivă. Acum, Talpan spune că pregăteşte următorii paşi. Urmează termene pentru dosarul în care cere despăgubiri de 37 de milioane de euro şi cel prin care cere confirmarea palmaresului.

Juristul CSA Steaua spune că are o speranţă că echipa va ajunge mai repede în Liga 1, prin retrogradarea FCSB-ului:

”Dacă eşti un om cu frica lui Dumnezeu, aşa cum spune dumnealui, nu cred că trebuie să ne punem beţe în roate. Cred că trebuie să fim oameni şi să ne ajutăm. Nu înţeleg cum ne poate pune beţe în roate. Ne vom face o echipă puternică şi solidă şi sunt convins că putem bate şi FCSB, în scurt timp. Dacă nu, între timp, cei de la FRF nu îi retrogradează în liga a cincea”, a declarat Florin Talpan la ProX.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbcsa steauaflorin talpan 

viewscnt
Articole similare