Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan şi-a pus şi fanii în cap! Juristul a făcut reclamaţie contra suporterilor Stelei, cei care l-au susţinut necondiţionat

Florin Talpan şi-a pus şi fanii în cap! Juristul a făcut reclamaţie contra suporterilor Stelei, cei care l-au susţinut necondiţionat

Fotbal intern

Comentarii

Juristul MApN s-a întors acum împotriva suporterilor Stelei care au reacţionat imediat: ”Nu vom ezita să luăm atitudine”

Chiar dacă pare ciudat, Florin Talpan se ceartă mai nou şi cu cei care l-au sprijinit necondiţionat de când a început ”războiul” cu FCSB. Conform cotidianului Pro Sport, Talpan a făcut o serie de reclamaţii pe adresa ministrului apărării, pentru că aceştia au folosit fără drept marca ”Steaua”

Reclamaţia a fost îndreptată împotriva Asociaţiei Steliştilor 1947, organizaţia non profit care îi reprezintă de câţiva ani pe fanii roş-albaştrilor. Paradoxal, printre membrii AS47 se numără şi cea mai mare parte a suporterilor de la Peluza Sud, adică ultraşii care au fost alături de demersurile lui Florin Talpan împotriva lui Gigi Becali, încă din prima clipă.

Sursa citată a contactat şi reprezentanţii Asociaţiei Steliştilor care au explicat: ”Încercăm, prin toate demersurile, să promovăm culorile roş-albastre şi ne pare rău când nu suntem lăsaţi să facem acest lucru. Spre exemplu, cu toate că ajutăm clubul, de mai bine de un sezon şi jumătate, prin conceperea programului de meci distribuit gratuit la partidele de acasă având acordul clubului pentru folosirea mărcii, există personaje care încearcă să minimalizeze orice efort de-al nostru şi să ne împiedice. Nu vom ezita să luăm atitudine, lucru pe care l-am demonstrat, în cei aproape doi ani de existenţă”

Afla mai multe despre: florin talpanas47 

viewscnt
Articole similare