Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase a dezvăluit antrenorul alături de care s-a simţit cel mai bine la FCSB: ”Cu el am jucat cel mai frumos fotbal!”

Florin Tănase a dezvăluit antrenorul alături de care s-a simţit cel mai bine la FCSB: ”Cu el am jucat cel mai frumos fotbal!”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a dezvăluit antrenorul alături de care FCSB a jucat cel mai frumos fotbal cât timp el a fost la echipă.

Florin Tănase a revenit vineri în România, cu ocazia acţiunii echipei naţionale de la sfârşitul acestei luni. Fotbalistul de 27 de ani s-a transferat de la FCSB, în luna august, la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite, şi a avut un start foarte bun, cu contribuţii ofensive.

Toni Petrea a plecat de la echipă în această toamnă. Alături de antrenor, FCSB a practicat un fotbal frumos, fiind o echipă foarte ofensivă, totuşi, echipa lui Becali nu a reuşit să se impună în Liga 1 şi nici în grupele cupelor europene nu a ajuns. 

După plecarea lui Toni Petrea, a venit Nicolae Dică. Antrenorul a calificat echipa în grupele Conference League, dar în campionat nu se regăseşte. Florin Tănase susţine că cel mai frumos fotbal cât timp el a fost la echipă s-a jucat în mandatele lui Toni Petrea. 

”Cu el am jucat cel mai frumos fotbal!”

”Cred că atunci când Toni Petrea era pe bancă, FCSB juca cel mai frumos fotbal. Foarte multe ocazii de gol create, eram şi activi, şi eficienţi în ofensivă. Pe gustul meu ca stil”, a spus Florin Tănase, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: fcsb-tănase-toni petrea 

viewscnt
Articole similare