Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase a încercat să-l păcălească pe centralul de la FCSB - FC Voluntari. Cum a simulat în careul advers şi ce a făcut Adrian Cojocaru | VIDEO

Florin Tănase a încercat să-l păcălească pe centralul de la FCSB - FC Voluntari. Cum a simulat în careul advers şi ce a făcut Adrian Cojocaru | VIDEO

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, a încercat să obţină un penalty, cu 15 minute înainte de finalul partidei cu FC Voluntari, dar centralul i-a arătat cartonaşul galben.

Cum a simulat Florin Tănase în FCSB - FC Voluntari

FCSB a făcut un nou meci slab cu FC Voluntari, o altă echipă calificată în play-off-ul Ligii 1. Prestaţia a reconfirmat forma slabă a echipei finanţate de Gigi Becali, care se află la o distanţă mare de liderul CFR Cluj, înaintea pătrunderii în play-off. 

După ce FCSB a atacat în gol în încercarea de a obţine avantaj în faţa ilfovenilor, Florin Tănase a încercat să-l păcălească pe centralul partidei. 

Cu 15 minute înainte de final, Florin Tănase a simulat, la o fază prelungită de atac a gazdelor. 

După un şut respins de portarul Mihai Popa, mingea a ajuns la Florin Tănase, care a dorit să treacă şi de adversarul din faţă, înainte de a trage la poartă. 

Jucătorul FCSB a trecut de adversar, care a pus piciorul în lateral, iar Florin Tănase s-a aruncat pe gazon. 

Centralul Adrian Cojocaru a sesizat simularea şi i-a arătat cartonaşul galben, spre uimirea lui Florin Tănase. 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsb fc voluntari 

viewscnt
Articole similare