Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, contrazis de MM Stoica după declaraţiile de la finalului meciului cu U Cluj: ”Cum să vorbeşti de lot la prima etapă?” EXCLUSIV

Florin Tănase, contrazis de MM Stoica după declaraţiile de la finalului meciului cu U Cluj: ”Cum să vorbeşti de lot la prima etapă?” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica l-a tras la răspundere pe Florin Tănase după declaraţiile decarului de la FCSB de la finalul partidei cu U Cluj.

La finalul egalului cu U Cluj, 1-1 pe Arena Naţională, căpitanul FCSB - Florin Tănase - a tras concluziile sale şi i-a contrazis pe specialiştii care susţin că FCSB are cel mai bun lot. Florin Tănase s-a plâns la flash-interviu că FCSB nu are cel mai bun lot, aşa cum susţine toată lumea, deoarece are mulţi jucători tineri la dispoziţie. 

După aceste declaraţii, decarul de la FCSB a fost taxat de Gigi Becali. MM Stoica nu l-a iertat nici el pe Florin Tănase şi a spus că nu este posibil să te plângi de lot după prima etapă din Liga 1. 

 ”Cum să vorbeşti de lot la prima etapă?” 

”Nu are nicio noimă ce spune Tănase. Dacă discuţia asta era după 10 etape, cu jucători accidentaţi, înţelegeam. Cum să vorbeşti de lot la prima etapă? Ce copii avem? A jucat Musi, a jucat Tănasă? Nu are absolut nicio noimă ce spune! Poate să simte orice, dar nu are sens. 

O să îi explic mâine că tot ce a spus nu are niciun sens. Nu de asta am făcut noi 1-1 cu U Cluj, că am avea mulţi copii în lot. Atât m-a deranjat, că nu are sens. El e un băiat foarte deştept, dar a spus lucruri fără sens”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport.

De asemenea, MM Stoica l-a tras în continuare pe Tănase la răspundere şi a spus că acesta nu a pasat şi nu a alergat suficient de mult. 

”Nu am pasat? De ce nu am pasat, Tase? Nu am pasat că ai ţinut mingea, că nu ai alergat. La noi, pe Catapult, în afară de Olaru, care e primul mereu la distanţă parcursă, au fost Dawa şi Haruţ. Asta trebuie să le dea de gândit. E prima dată în viaţa mea când văd la o echipă de la noi ca fundaşii centrali să fie pe locul 2 şi 3 la distanţă parcursă”, a declarat managerul general de la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-florin tănase 

viewscnt
Articole similare