Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, cu sufletul alături de FCSB în lupta la titlu: "Sper să fie anul lor. Puteau să aibă mai multe puncte avans"

Florin Tănase, cu sufletul alături de FCSB în lupta la titlu: "Sper să fie anul lor. Puteau să aibă mai multe puncte avans"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (29 de ani) le ţine pumnii foştilor colegi de la FCSB în lupta pentru titlul din Superligă.

Fostul căpitan al FCSB, Florin Tănase, este cu sufletul alături de foştii colegi în lupta pentru titlu. El a spus că valorea e de partea FCSB, iar dacă jucătorii vor fi concentraţi şi vor trata meciurile serios nu vor scăpa titlul în acest sezon.

Ce a spus Florin Tănase despre şansele FCSB la titlul de campioană în Superligă

Tănase consideră că avansul de opt puncte al "roş-albaştrilor" este suficient pentru câştigarea campionatului, chiar mai sunt mult meciuri de jucat, plus play-off-ul. Fostul fotbalist al FCSB consideră că echipa lui Gigi Becali trebuia să aibă, totuşi, mai multe puncte avans.

"Păi, la cum s-au desfăşurat lucrurile, cred că puteau să aibă mai multe puncte avans, dar sunt bune şi aceste 8. (n.r.- E anul lor?) Sper, sper să fie, mai sunt multe meicuri, dacă le vor trata serios pe toate şi le vor juca precum o finală, cu siguranţă ei vor câştiga. Pentru că valoarea e de partea lor", a spus Florin Tănase.

Florin Tănase a fost transferat de Al-Okhdood de la Al Jazira în toamna lui 2023, după ce AL Jazira îl cumpărase de la FCSB cu 3 milioane de euro un an mai devreme. A strâns 16 meciuri (1333 de minute), două goluri şi a livrat trei pase de gol.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.co

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbtitlusuperliga 

viewscnt
Articole similare