adplus-dvertising
You are here:

"Florin Tănase e propus la mai multe echipe". Victor Becali a anunţat suma pentru care se face transferul de la FCSB | EXCLUSIV

"Florin Tănase e propus la mai multe echipe". Victor Becali a anunţat suma pentru care se face transferul de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase în străinătate au fost anunţate de impresarul Victor Becali. Acesta susţine că atacantul de la FCSB a fost propus la mai multe cluburi.

Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că Florin Tănase nu mai pleacă de la FCSB, întrucât echipa s-ar prăbuşi fără el. Jucătorul a fost golgheterul echipei în sezonul trecut, dar căpitanul îşi doreşte să plece, mai ales că a petrecut deja cinci ani la echipa din Berceni. 

Finanţatorul FCSB cere cinci milioane de euro şi a anunţat că nu discută sub această sumă, chiar dacă Florin Tănase i-a spus despre o ofertă care s-a apropiat de pretenţiile omului de afaceri. 

Totuşi, Victor Becali a anunţat că finanţatorul FCSB ar putea să mai coboare pretenţiile. În această perioadă, ex-atacantul Viitorului a fost propus la mai multe echipe. 

"E un paradox. Încă mercato e departe de a fi încheiat. Poate sunt echipe... El e propus la mai multe echipe, echipe care nu s-au aruncat. Poate mai au alţi fotbalişti, niciuna nu merge pe un singur jucător. Au o listă. Nu ştim ce se întâmplă în viaţa unui club, iar decizia nu se ia de pe o zi pe alta. În fotbal pot exista surprize. Se termină emisiunea acum şi se întîmplă ceva. 

A marcat 24 de goluri, e un jucător cu vârsta postrivită, e copt. Merită şi e îndreptăţit. Asta e suma fixată de patron şi cine dă banii ăştia... Dacă dă o echipă 4.7 milioane de euro, 4.8 milioane de euro, nu cred că nu acceptă", a declarat impresarul la Sport Report. 

 

viewscnt
Articole similare