Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, mândru de evoluţia cu Dinamo: ”Dacă selecţionerul s-a uitat la acest meci, probabil că data viitoare o să mă convoace”

Florin Tănase, mândru de evoluţia cu Dinamo: ”Dacă selecţionerul s-a uitat la acest meci, probabil că data viitoare o să mă convoace”

Superliga

Comentarii

FCSB a făcut doar egal cu Dinamo, scor 1-1, dar Gnohere a fost eliminat în minutul 52. Florin Tănase este de părere că FCSB ar fi putut să câştige dacă ”Bizonul” nu ar fi fost eliminat.

FCSB n-a reuşit să o învingă pe Dinamo, o echipă care trece printr-o criză de formă. Florin Tănase spune că rezultatul este echitabil, dar altfel ar fi stat lucrurile dacă Harlem Gnohere nu era eliminat în minutul 52:

”Aveam nevoie de victorie să o egalăm pe CFR la puncte, din păcate nu am reuşit să o obţinem. Dar, ţinând cont de aspectul jocului şi că am rămas în 10 oameni încă de la începutul reprizei a doua, este un rezultat echitabil. (n.r. întrebat cum este să joci în 10 oameni) Se simte, se simte foarte mult, te împing cu fundul în poartă şi e foarte greu să mai marchezi gol.

În tribună a fost spectacol, dar ţinând cont de starea gazonului de aceea nu a fost spectacol şi pe teren, părerea mea. Dacă nu lua roşu ”Bizonul”, puteam să câştigăm după cum i-am simţit pe ei la începutul reprizei a doua”,
a declarat Florin Tănase pentru Telekom Sport.

În tribune s-a aflat şi Cosmin Contra, care nu l-a chemat însă la naţională şi pe Florin Tănase. Mijlocaşul FCSB-ului este de părere că evoluţia pe care a avut-o cu Dinamo, cu penalty scos şi gol din lovitura de la 11 metri, îi va aduce convocare la următoarea acţiune: ”(n.r. întrebat dacă este dezamăgit că n-a fost convocat) Da, normal. Dacă s-a uitat la meciul acesta, probabil că data viitoare o să mă convoace”.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare