Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase pune sare pe rana oltenilor după Universitatea Craiova - FCSB! "Le va fi foarte greu". Şi-a recunoscut greşeala făcută în meci

Florin Tănase pune sare pe rana oltenilor după Universitatea Craiova - FCSB! "Le va fi foarte greu". Şi-a recunoscut greşeala făcută în meci

FCSB

Comentarii

Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, a oferit o primă reacţie, după ce vicecampioana s-a impus în derby-ul cu Universitatea Craiova, cu 3-2.

Florin Tănase, după Universitatea Craiova - FCSB 2-3

Florin Tănase a ieşit în faţă şi a recunoscut că a greşit la al doilea gol al oltenilor, atunci când a pierdut mingea. De asemenea, fotbalistul ofensiv consideră că Universitatea Craiova e ieşită din cursa pentru titlul Ligii 1, dacă CFR Cluj câştigă în această etapă. 

"Un meci frumos pentru spectatori, telespectatori, dar destul de greu. Am întâlnit un adversar bun, care în repriza a doua a jucat fotbal, poate şi pe o cădere fizică a noastră. Am controlat prima repriză. Cred că am avut situaţii foarte bune de a marca în repriza a doua şi poate acolo, dar şi golul lor egalizator a venit din nimic, pe o minge pierdută de mine. A fost un meci frumos şi am luat trei puncte. 

Aşa mai ţip eu în teren, dar nu că-i cert. Nu există fotbalist care să nu greşească. Aşa ne aduce jocul. 

(n.r. - Dacă Universitatea Craiova a ieşit din lupta pentru titlul Ligii 1) Cred că da, le va fi foarte greu să recupereze punctele, dacă CFR va câştiga. Trebuie să facem noi lupta să fie în doi. 

Ne bucurăm, am avut o serie bună cu Edi Iordănescu, a făcut o muncă foarte bună aici şi îi mulţumim pentru perioada petrecută împreună. Şi anul trecut am avut o serie de victorii lungă, dar în play-off ne-am stins pe final", a declarat Florin Tănase. 

De asemenea, căpitanul FCSB-ului a fost întrebat dacă părerea fotbaliştilor despre Toni Petrea a contat, atunci când Gigi Becali l-a instalat antrenor: "Ne-a întrebat şi am răspuns. Cu antrenamente pe care le face, cu ce ne cere să jucăm ne-a convins", a mai spus Florin Tănase. 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbuniversitatea craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare