Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, pus pe glume! Explicaţie amuzantă pentru forma slabă a lui Octavian Popescu :)

Florin Tănase, pus pe glume! Explicaţie amuzantă pentru forma slabă a lui Octavian Popescu :)

FCSB

Comentarii

Octavin Popescu a dezamăgit în actualul sezon la FCSB.

Florin Tănase: ”Octavian Popescu trece printr-o formă mai slabă pentru că am plecat eu :)”

Octavian Popescu (20 de ani) a fost ţinta criticilor în ultima vreme, după evoluţiile dezamăgitoare din tricoul FCSB-ului. 

În actualul sezon, Tavi Popescu a bifat 16 apariţii în sezonul regulat al Superligii României, unde a reuşit să-şi treacă numele pe tabela de marcaj doar de două ori şi să paseze decisiv în alte două situaţii.

Întrebat despre forma slabă a lui Octavian Popescu, Florin Tănase nu s-a putut abţine şi a venit cu o explicaţie amuzantă! :) 

”(n.r. de ce trece Octavian Popescu printr-o formă mai slabă în acest sezon?) Păi, am plecat eu, poate de asta. Glumesc, glumesc. Mie mi s-a părut că atunci când a fost în teren, pe orice poziţie a jucat, mi s-a părut că altfel s-a exprimat echipa, mult mai periculoasă. Nu cred că a făcut un sezon foarte prost”, a spus Florin Tănase pentru AS.ro.

Tavi Popescu este unul dintre cei mai talentaţi jucători din curtea vicecampioanei, însă evoluţiile acestuia de la startul acestui sezon de Liga 1 nu au fost cele aşteptate. 

Lotul FCSB-ului din Antalya

  • Portari: Ştefan Târnovanu, Andrei Vlad, Mihai Udrea
  • Fundaşi: Valentin Creţu, Ionuţ Panţîru, Joyskim Dawa, Siyabonga Ngezana, Denis Haruţ, Alexandru Pantea, Risto Radunovic
  • Mijlocaşi: Adrian Şut, Octavian Popescu, Mihai Lixandru, Andrei Pandele, Mihai Toma, Ovidiu Popescu, Darius Olaru, Eduard Radaslavescu, Matyas Laszlo, David Popa, Baba Alhassan
  • Atacanţi: Florinel Coman, Andrea Compagno, David Miculescu, Alexandru Băluţă, Luis Phelipe

Afla mai multe despre: florin tănaseoctavian popescufcsb 

viewscnt
Articole similare