Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, reacţie de căpitan: „La supermarket sunt 200 de inşi, dar noi nu putem să ne antrenăm”. Mijlocaşul a răbufnit pe Instagram

Florin Tănase, reacţie de căpitan:  „La supermarket sunt 200 de inşi, dar noi nu putem să ne antrenăm”. Mijlocaşul a răbufnit pe Instagram

FCSB

Comentarii

Romario Benzar este blocat în Italia, fundaşul neputând să vină în România din cauza pandemiei de coronavirus. Acest lucru nu îl împiedică însă pe fotbalistul Perugiei să se distreze alături de foştii săi colegi de la FCSB.

Romario Benzar a organizat o sesiune live pe contul oficial de Instagram, sesiune la care au participat şi foştii săi colegi de la FCSB, Florin Tănase şi Mihai Bălaşa.

Tănase: „Cum e posibil să nu ne lase să ne antrenăm câte trei?”

Romario Benzar şi Florin Tănase au avut ca subiect de discuţie şi ceea ce se întâmplă la momentul de faţă atât în fotbalul românesc. cât şi în cel internaţional, după ce totul a fost pus în stand by din cauza pandemiei de COVID-19. Decarul lui FCSB a venit cu un reproş la adresa autorităţilor, care nu îi lasă pe roş-albaştri să se antreneze.

Florin Tănase: „Cum e posibil să nu ne lase să ne antrenăm câte trei?”
Romario Benzar: „Din 15 mai nu vă lasă? Atunci parcă ieşiţi din carantină.”

Florin Tănase: „Nu se ştie încă. La supermarket sunt 200 de inşi, dar noi nu putem să ne antrenăm”.
Romario Benzar: „La noi nu îşi asumă liga şi federaţia nimic. Aşteaptă să spună guvernul dacă se poate juca sau nu fotbal. Urma să ne dea voie să ne antrenăm separat începând cu 4 mai, dar acum aşteaptă să decidă guvernul”

Florin Tănase: „La voi se intră în magazin pe rând, nu toţi grămadă ca aici...”
Romario Benzar: „Da, dacă nu ai mască şi mănuşi, îţi dau la intrarea în magazin. Se intră pe rând.”

Florin Tănase: „Aici sunt 100 de inşi unul lângă altul!”
Romario Benzar: „În Perugia, unde sunt, chiar se respectă regulile. Şi gândeşte-te că aici nu prea au fost multe cazuri. Îţi dai seama cum e în Nord?”

EXCLUSIV | Ce a făcut Vintilă la secţia de poliţie. Gigi Becali: „Le-a explicat, n-a fost niciun fel de problemă”. Ce se întâmplă în baza de pregătire a FCSB-ului

Afla mai multe despre: fcsbtanasecoronavirusbenzar 

viewscnt
Articole similare