You are here:

Florin Tănase, resemnat după ce FCSB a pierdut în faţa Rapidului! ”Pur şi simplu nu jucăm ce trebuie!”

Florin Tănase, resemnat după ce FCSB a pierdut în faţa Rapidului! ”Pur şi simplu nu jucăm ce trebuie!”

FCSB

Comentarii

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

Partida a fost decisă de autogolul lui Vinicius din minutul 39. În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Claudiu Iordache (Rapid) au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi. Meciul a fost presărat de incidente, galeriile, mai ales cea a gazdelor, aruncând petarde şi obiecte pe teren.

La sfârşitul meciului, Florin Tănase a tras un semnal de alarmă şi a spus că echipa nu joacă ceea ce trebuie. 

Tănase: ”Pur şi simplu nu jucăm ce trebuie!”

”Din păcate, am pierdut, nu meritam altceva. Felicitări Rapidului, şi-au dorit victoria şi au obţinut-o. N-au fost superiori, cred că am dominat o mare parte din meci, dar nu ne-am creat ocazii foarte clare. Este greu, am mai spus-o, şi cu meciuri în urmă. Eram conştienţi că nu o să fie uşor. Aşteptam să creştem în evoluţie după ultima victorie.

Probabil şi acea victorie a fost printr-o execuţie, o sclipire, este greu. Pur şi simplu nu jucăm ce trebuie, nu s-a întâmplat doar în seara aceasta. Întrebaţi antrenorul, o să analizăm şi o să vedem ce este de făcut.

Dacă nu se va schimba ceva, va fi acelaşi lucru. Nu pot să vă spun ce pregătim la antrenament. Important este că nu jucăm ce trebuie şi trebuie schimbat ceva la noi”, a spus Tănase, la sfârşitul meciului. 

După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de Rapid, cu 13 puncte, FC Botoşani, cu zece puncte, FCSB, Farul Constanţa şi UTA, cu câte opt puncte.

Afla mai multe despre: fcsb-rapid-tănase 

viewscnt
Articole similare