Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase s-a enervat după galbenul primit pentru simulare! ”Înseamnă că nu te duce prea mult mintea!”

Florin Tănase s-a enervat după galbenul primit pentru simulare! ”Înseamnă că nu te duce prea mult mintea!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), pe FC Voluntari, în etapa a XXX-a a campionatului naţional Liga 1.

FCSB încheie sezonul regulat pe locul 2, la 14 puncte de liderul CFR Cluj. După înjumătăţirea punctelor, diferenţa va fi de şapte puncte. Căpitanul FCSB, Florin Tănase, a încercat să obţină un penalty, cu 15 minute înainte de finalul partidei cu FC Voluntari, dar centralul i-a arătat cartonaşul galben.

După ce FCSB a atacat în gol în încercarea de a obţine avantaj în faţa ilfovenilor, Florin Tănase a încercat să obţină ceva de la centralul partidei. Cu 15 minute înainte de final, Florin Tănase a cerut penalty, la o fază prelungită de atac a gazdelor. 

După un şut respins de portarul Mihai Popa, mingea a ajuns la Florin Tănase, care a dorit să treacă şi de adversarul din faţă, înainte de a trage la poartă. Jucătorul FCSB a trecut de adversar, care a pus piciorul în lateral, iar Florin Tănase a căzut pe gazon. Centralul Adrian Cojocaru i-a arătat galben pentru simulare.

La finalul meciului, Florin Tănase a vorbit despre cele 3 puncte obţine, dar nu a ezitat nici să îl taxeze pe centralul partidei. 

”Înseamnă că nu te duce prea mult mintea!”

”Nu am văzut din nou faza, dar mi s-a spus că a fost penalty. În orice caz, nu a fost simulare. Oricum, nu e primul galben pe care-l iau greşit, dacă stăm să scoatem toate fazele... După lumea vorbeşte că 'simulează, simulează'. Normal că mă deranjează!

Dacă încerc să obţin un fault, de fapt încercam, înainte, când eram mai tânăr, după ţi se pune o etichetă aşa, vorbeşti să te afli în treabă... Înseamnă că nu te duce prea mult mintea”, a spus Tănase. 

Afla mai multe despre: fcsb-tănase-voluntari 

viewscnt
Articole similare