Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase şi Florinel Coman, atacaţi dur în urma victoriei cu UTA. ”Ai un pic de respect pentru fotbal!”

Florin Tănase şi Florinel Coman, atacaţi dur în urma victoriei cu UTA. ”Ai un pic de respect pentru fotbal!”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună cu scorul de 1-0 în faţa celor de la UTA. ”Roş-albaştrii” au deschis scorul devreme, dar apoi au ratat o mulţime de ocazii şi ar fi putut fi egalaţi la Arad. Aime Lema, antrenor, a dat de pământ cu starurile lui Becali în urma prestaţiei de sâmbătă seara.

Aime Lema a discutat despre prestaţiile lui Florin Tănase şi Florinel Coman, din ultima partidă, împotriva lui UTA. FCSB-ul s-a impus cu 1-0, dar ar fi putut fi o poveste diferită pentru trupa lui Becali, după ce vedetele echipei şi-au bătut joc de mai multe ocazii în partea secundă. Lema este de părere că felul în care s-au comportat cei doi a fost deplorabil şi ar fi putut să o coste pe formaţia lor.

Florin Tănase şi Florinel Coman, atacaţi dur

”Aşa nu! Când eşti o echipă mare, nu-ţi permiţi să faci aşa ceva. FCSB a avut 1-0 şi şi-a permis să facă ce nu trebuia să facă. Ce au făcut Tănase şi Coman în repriza a doua e o ruşine! Nu au jucat colectiv, nu au încercat să facă mai mult pentru televiziuni, pentru telespectatorii care se uită.

Aşa nu! Nu se poate! Cei de la UTA au simţit că FCSB nu mai joacă şi au forţat în repriza a doua. Nu poţi să ratezi atât, nu poţi să nu dai nişte pase simple. Ai un pic de respect pentru fotbal! FCSB a pierdut foarte multe meciuri şi campionate în acest fel. Un minus pentru Tănase, vrea doar să fie golgheter”, a declarat antrenorul conform GSP.

VIDEO | Rezumat UTA Arad - FCSB 0-1

 

Aşa nu! Nu se poate! Cei de la UTA au simţit că FCSB nu mai joacă şi au forţat în repriza a doua. Nu poţi să ratezi atât, nu poţi să nu dai nişte pase simple. Ai un pic de respect pentru fotbal! FCSB a pierdut foarte multe meciuri şi campionate în acest fel. Un minus pentru Tănase, vrea doar să fie golgheter

 

Afla mai multe despre: fcsbuta aradflorinel comanflorin tănaseliga 1 

viewscnt
Articole similare