Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, afectat după ce Edi Iordănescu l-a scos din echipă: ”A fost amărât ieri, săracul...”

Florinel Coman, afectat după ce Edi Iordănescu l-a scos din echipă: ”A fost amărât ieri, săracul...”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu nu l-a titularizat pe Florinel Coman şi în Belgia - România.

Coman, afectat de decizia lui Edi Iordănescu

Becali a dezvăluit că Al Gharafa, din Qatar, îl va transfera pe Florinel Coman, care este ca şi plecat de la FCSB, după un sezon în care a ajutat-o pe FCSB să câştige titlul de campioană după o pauză de nouă ani în Superligă.

De asemenea, Becali a dezvăluit că atacantul a fost supărat după ce Edi nu l-a titularizat şi în meciul cu Belgia. 

În locul şeptarului roş-albaştrilor, a fost introdus Valentin Mihălă, extrema celor de la Parma. Fostul fotbalist al Universităţii Craiova a fost schimbat în minutul 68 de Ianis Hagi.

”Merită, bine că pleacă săracul, a fost foarte amărât ieri, fiind rezervă în partida cu Belgia.

Săracu a fost în echipa câştigătoare şi a fost scos pe bancă. Nu e frumos, după iei gol în secunda 72. Şumi să nu faci niciodată aşa ceva, vei lua gol în minutul 3. Nu se fac mizerii din astea cu oamenii, îl scoţi numai pe unul.

Chiar şi dacă facem toţi egal ne calificăm de pe primul loc. Avem golaveraj mai bun decât ei la ora asta. Dacă fac 2-2 şi noi 1-1 suntem la egalitate, dar se califică de pe primul loc la meciul direct. Şumi, ascultă de la un om mai în vârstă. Niciodată în viaţa ta nu schimbi echipa câştigătoare, iei gol în minutul 2”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Coman a fost golgheterul FCSB în sezonul trecut, în care a purtat echipa spre titlu: a marcat 19 goluri şi a pasat decisiv de 11 ori în 38 de meciuri din toate competiţiile.

Afla mai multe despre: florinel comannaţională românieiedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare