Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, discurs dur după FCSB - Oţelul Galaţi 0-2: „Noi suntem vinovaţi, am fost jalnici cu toţii!”

Florinel Coman, discurs dur după FCSB - Oţelul Galaţi 0-2: „Noi suntem vinovaţi, am fost jalnici cu toţii!”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă de Oţelul Galaţi, scor 0-2, într-un meci de Superligă desfăşurat pe Arena Naţională.

Florinel Coman a avut un discurs dur după FCSB - Oţelul Galaţi 0-2: „Noi suntem vinovaţi, am fost jalnici cu toţii!”

Florinel Coman a fost foarte afectat de înfrângere şi a avut un discurs dur la finalul meciului cu Oţelul.

„N-am fost o echipă activă, în frunte cu atacanţii. Suntem îngrijoraţi. Marcăm doar din faze fixe, nu mai avem acelaşi randament pe care l-am avut în etapele trecute. FCSB nu a fost obişnuită aşa. Puteam să ne desprindem, dar trebuie să ne gândim că e bine că s-au încurcat şi celelalte echipe.

Nu ne-am relaxat, am venit să jucăm fotbal şi să câştigăm meciul. Asta este, noi suntem vinovaţi, mai ales jucătorii de atac. La sfârşit, suporterii au fost cu noi, am vorbit, trebuie să batem CFR-ul. M-am uitat pe reluare, mi s-a părut că Popescu face preluare, iar jucătorul Oţelului îl împinge. Mi s-a părut fault.

La primul galben, a vrut să-mi dezlege şiretul şi i-am dat cu mâna. Al doilea galben, stau în faţa mingii, nu fluieră şi scoate direct cartonaşul galben. Am fost nervos, am ratat o ocazie mare. Am fost jalnici cu toţii”, a spus Florinel Coman după meci.

Dorinel Munteanu, după FCSB - Oţelul Galaţi 0-2: „N-am dat nicio şansă adversarului! Jucătorii mei n-au avut teamă astăzi”

Dorinel Munteanu a tras concluziile duelului de pe Arena Naţională. Antrenorul moldovenilor şi-a felicitat elevii şi a explicat că a avut mare încredere în formaţia sa înainte de acest meci cu FCSB.

„Mă bucur foarte mult pentru randamentul echipei. Jucătorii au învăţat ceva din meciul cu Universitatea Craiova pentru că atunci am pierdut nemeritat. Astăzi am avut în faţă liderul campionatului, iar jucătorii noştri au răspuns la comenzi extraordinar.

N-am dat nicio şansă adversarului! Nu se pune niciun fel de întrebare în privinţa victoriei noastre. Mă bazez pe echipa mea, pentru că noi muncim în fiecare zi. Jucătorii sunt foarte concentraţi la antrenamente.

Acum eu trebuie să îi ajut financiar, să le achit salariile şi primele, asta va fi o problemă. Avem probleme de întârziere ca la fiecare echipă, dar băieţii îşi merită prima şi o vor avea.

Jucătorii mei n-au arătat niciun fel de teamă sau respect pentru FCSB, le-am transmis să aibă încredere în ei şi asta au făcut.Echipa noastră e cel mai bine pregătită fizic”, a declarat Dorinel Munteanu după meci.

 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbotelul 

viewscnt
Articole similare