You are here:

Florinel Coman e gata pentru Europeanul din Italia: "Ne-am făcut temele! Sunt cele mai importante meciuri din carieră"

Florinel Coman e gata pentru Europeanul din Italia: "Ne-am făcut temele! Sunt cele mai importante meciuri din carieră"
Comentarii

Fotbalistul echipei naţionale de tineret a României, Florinel Coman, a declarat la reunirea lotului, că partidele pe care le va disputa la Campionatul European Under 21 din Italia şi San Marino (16-30 iunie) sunt cele mai importante din cariera sa de până acum.

"Urmează acest cantonament unde sperăm să ne pregătim cât mai bine şi să facem un Campionat European foarte bun. Este primul turneu final pentru noi, avem o echipă bună, un lot foarte valoros. Pentru mine meciurile de la Campionatul European sunt cele mai importante din carieră. Vom juca primul meci cu Croaţia şi vrem să câştigăm. Noi nu mergem cu a doua şansă, vrem să ne facem jocul şi să luăm cele trei puncte.

Trebuie să ne mobilizăm şi să câştigăm. Luăm fiecare meci în parte, apoi vom vedea ce va fi. Ştim la ce echipe joacă adversarii din grupa noastră. Dar dacă stăm să ne uităm unde joacă ei, mai bine nu mai mergem la Campionatul European. Trebuie să avem încredere în noi şi să facem trei meciuri foarte bune. Ne-am făcut temele, mai avem acest mic cantonament şi după aceea începem. Trebuie să dăm totul pentru suporterii români care vor fi acolo, pentru echipa naţională", a spus Florinel Coman.

Echipa naţională de tineret a României s-a reunit, joi, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, în vederea participării la Campionatul European de fotbal Under 21, aceasta fiind prima prezenţă a selecţionatei "tricolore" U21 la un turneu final după 21 de ani. 

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare