You are here:

Florinel Coman e sincer: ”Nu ne-a ieşit nimic!” Cum a explicat eşecul în faţa Astrei Giurgiu

Florinel Coman e sincer: ”Nu ne-a ieşit nimic!” Cum a explicat eşecul în faţa Astrei Giurgiu

FCSB

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Florinel Coman, unul dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albaştrilor a explicat la finalul partidei: ”Am întâlnit o echipă foarte arţăgoasă, o echipă care s-a apărat foarte bine, ne-au închis spaţiile, ne-au analizat foarte bine şi din păcate nu am reuşit să luăm cele trei puncte”

În opinia internaţionalului român, echipei sale nu i-a ieşit mai nimic în acest meci: ”Cred că nimic nu ne-a ieşit. A fost un joc foarte prost făcut de noi, nu am avut nici o posesie foarte bună, nu am schimbat direcţia de atac.  Noi, atacanţii nu am făcut nimic periculos, nu ne-am creat ocazii, nu am avut şuturi periculoase” a mai spus Coman.

Coman a vorbit şi despre partida României de la Madrid, contra Spaniei : ”S-a văzut la televizor, au fost mult prea buni pentru noi. Noi ce am făcut? Ce aţi văzut şi dumneavoastră, ne-am apărat” a încheiat şeptarul roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare