Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman este aşteptat în MLS! Ce au scris americanii: "E capabil de orice"

Florinel Coman este aşteptat în MLS! Ce au scris americanii: "E capabil de orice"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (23 de ani) este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să încaseze foarte mulţi bani.

Florinel Coman este aşteptat în MLS! Ce au scris americanii: "E capabil de orice"

Adus pe 3 milioane de euro de la Farul (fost Viitorul), atacantul de 23 de ani este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1.

Din păcate, accidentările din ultimii aproape 2 ani i-au blocat ascensiunea, dar Florinel Coman speră să revină la forma care l-a făcut interesant pentru multe cluburi din străinătate.

Florinel Coman a fost accidentat o perioadă lungă te timp, iar mijlocaşul a revenit pe teren chiar în derby-ul cu Rapid.

Coman a strâns 404 minute în şapte meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marcat o dată.

In ciuda ascensiunii, fotbalistul român a apărut pe site-ul oficial al Major League Soccer, unde americanii au făcut o listă cu "10 jucători din Europa pe care cluburile din MLS ar trebui să îi ia în calcul în ianuarie".

"Înainte ca diverse accidentări să-l ţină departe de teren pentru mult timp, se pare că extrema celor de la FCSB a atras atenţia mai multor cluburi puternice din Europa, dar şi din MLS, precum New York City FC sau Orlando City.

Coman s-a întors pe teren după o intervenţie chirurgicală la genunchi, care a fost efectuată în această vară, aşa că un cantonament i-ar putea fi de folos. Este un jucător rapid, puternic din punct de vedere fizic, neînfricat, iar atunci când este sănătos, e capabil să facă orice ţi-ai dori de la o extremă", se arată pe site-ul oficial al MLS.

  • 4 milioane de euro este cota sa de piaţă, potrivit site-ului de specialiate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbmls 

viewscnt
Articole similare