Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman exultă după tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024: "Am fost şi norocoşi, mergem să ne calificăm"

Florinel Coman exultă după tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024: "Am fost şi norocoşi, mergem să ne calificăm"

EURO

Comentarii

România va juca în grupă la EURO 2024 cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea barajului dintre Bosnia-Herţegovina - Ucraina şi Israel - Islanda.

"O grupă echilibrată, cred eu, cu echipe cu valoare. Părerea mea este că avem şanse să ieşim din această grupă, suntem încrezători, venim după rezultate foarte bune. Cu toţii ne dorim să ieşim din grupă. Am evitat echipe puternice, mă refer la Portugalia, la Franţa. Cred că am fost şi puţin norocoşi la tragerea la sorţi, e clar că mergem să ne calificăm din această grupă", a declarat Coman la Pro TV.

România a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, potrivit tragerii la sorţi efectuate sâmbătă la Hamburg.

Ultima componentă a grupei României la EURO 2024, care va fi găzduit de Germania între 14 iunie şi 14 iulie, va fi decisă dintre câştigătoarele semifinalelor Bosnia-Herţegovina - Ucraina şi Israel - Islanda.

România va debuta pe 17 iunie, contra câştigătoarei play-off-ului B, la Munchen. Pe 22 iunie va avea loc meciul cu Belgia, la Koln, iar pe 26 iunie va întâlni Slovacia, la Frankfurt.

România va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în 2000 (sferturi de finală).

Tricolorii au câştigat Grupa I a preliminariilor, fără înfrângere.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare