Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, făcut praf de o fostă vedetă a lui Manchester City. Şi-a pus mâinile în cap când l-a văzut pe român în timpul meciului cu Spania

Florinel Coman, făcut praf de o fostă vedetă a lui Manchester City. Şi-a pus mâinile în cap când l-a văzut pe român în timpul meciului cu Spania

Echipa națională

Comentarii

Andy Hinchcliffe, fost fotbalist la Manchester City şi Everton - în prezent comentator sportiv - l-a făcut praf pe Florinel Coman în timpul meciului cu Spania, pierdut de România cu 5-0. Comentariul vine în contextul în care Daily Mail a scris că Florinel Coman este monitorizat de Manchester City, West Ham şi AS Roma.

Florinel Coman a fost titular în eşecul cu 5-0 în faţa Spaniei, ultimul meci al României din preliminariile EURO 2020. Mijlocaşul FCSB-ului n-a ieşit prea mult în evidenţă prin realizări, însă a atras atenţia prin minusurile pe care le are pe faza defensivă. Andy Hinchcliffe, fost fundaş stânga, a fost cel care în Anglia a comentat meciul Spania - România şi a remarcat lipsurile pe care Florinel Coman le are.

Jucătorul de 21 de ani a fost criticat pentru delăsarea pe care a afişat-o pe faza defensivă şi concluzia trasă de Andy Hinchcliffe taie din elanul celor care-l vedea la o echipă mare: ”Carvajal pur şi simplu a alergat pe lângă Coman, n-a fost în niciun moment urmărit (n.r. de Florinel Coman). Pur şi simplu nu-ţi poţi permite să faci aşa ceva. Nu este suficient de bun”, a comentat Andy Hinchcliffe pentru Sky Sports.

În vârstă de 50 de ani, Andy Hinchcliffe a fost fundaş stânga la Manchester City, Everton şi Sheffield Wednesday - de unde în 2002 s-a şi retras. De asemenea, are şapte selecţii pentru naţionala Angliei. În prezent, Andy Hinchcliffe este comentator sportiv.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare