Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, fotbalist de super clasă în FIFA 20. Atacantul a primit un card incredibil în cadrul celui mai important eveniment al jocului video | FOTO

Florinel Coman, fotbalist de super clasă în FIFA 20. Atacantul a primit un card incredibil în cadrul celui mai important eveniment al jocului video | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Unul dintre cele mai populare evenimente din rândul jucătorilor de FIFA este „Team of the Season”. Acolo, cardurile speciale beneficiază de un upgrade de până la 99, iar provocări precum „Player Moments” sau „Squad Building Challenge” fac şi ele parte din joc.

În prezent, cele mai importante campionate care au fost lansate sunt: Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga NOS, Seria A, Eredivise, SuperLiga Chineză şi Ligue One.

EA Sports, producătorul FIFA, a scos pe piaţă şi „Team of the Season Rest of World”, un eveniment în care cardurile fotbaliştilor din întreaga lume devin mai valoroase. 

Florinel Coman, fotbalist de super clasă în FIFA 20

Singurul fotbalist român care a fost inclus într-un astfel de eveniment FIFA este Florinel Coman. Atacantul celor de la FCSB a intrat în posesia unui care cu statistici de atac incredibile şi un rating de 86 în poziţia de extremă stânga.

Cardul fotbalistului roş-albaştrilor costă 15 mii pentru jucătorii de PlayStation, 17 mii pentru jucătorii de Xbox şi 39 de mii pentru jucătorii de PC. Pentru postul de extremă stânga, cardul lui Florinel Coman are ratingul de 86.

Dintre atribuţiile lui Coman, cea mai bună este viteza, cu un rating de 93. 

Afla mai multe despre: florinel comanfifa 20ea sportsliga 1 

viewscnt
Articole similare