You are here:

Florinel Coman, înaintea confruntării cu Universitatea Craiova: ”Sperăm să facem un meci bun”

Florinel Coman, înaintea confruntării cu Universitatea Craiova: ”Sperăm să facem un meci bun”

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman îi aşteaptă pe fani la stadion pentru a-i susşine la derby-ul, de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

”Sperăm să facem un meci bun, să ne impunem jocul încă din primul minut pentru a lua cele trei puncte, pentru că avem foarte mare nevoie de ele.

Este un meci cu o echipă foarte bună, foarte bine organizată, este un derby de play-off şi trebuie să îl câştigăm. Aşteptăm foarte mulţi suporteri de-ai noştri la stadion, pentru a-i face fericiţi.

Ne simţim bine toţi cei care am fost la lot, am reintrat în programul echipei, ne-am antrenat în această săptămână şi suntem pregătiţi pentru meciul de mâine seară.

Au foarte mulţi suporteri care vin după ei la fiecare meci. Sunt înfocaţi, va fi un meci de luptă şi trebuie să ieşim învingători”, a spus Florine Coman la conferinţa de presă.

FCSB primeşte, duminică. vizita rivalei Universitatea Craiova, în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Partida va fi LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare