You are here:

Florinel Coman, mesaj de căpitan înainte de partida din Conference League: ”Cred că putem să ne calificăm în grupe!”

Florinel Coman, mesaj de căpitan înainte de partida din Conference League: ”Cred că putem să ne calificăm în grupe!”
Comentarii

Florinel Coman (42 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Dunajska Streda, despre partida din turul trei preliminar al Conference League.

FCSB o întâlneşte pe Dunajska Streda în turul trei preliminar din Conference League, iar Florinel Coman a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei. 

Noul căpitan al FCSB-ului a avut un discurs hotărât şi a susţinut că echipa lui poate ajunge în premieră în grupele Conference League. 

”Cred că putem să ne calificăm în grupe!”

”Ne aşteaptă un meci foarte greu, o echipă puternică, o echipă care este pe primul loc în campionat. Am venit setaţi pentru a câştiga acest meci. Jucăm cu o echipă care este într-o formă foarte bună, dar încercăm să scoatem un rezultat pozitiv. Au venit doi fotbalişti foarte buni din campionatul intern, sper să aibă multe realizări şi să ne ajute la parcursul nostru.

Cred că putem să ne calificăm în grupe, avem un culoar bun, dar trebuie să ne gândim la aceste două meciuri, să fim cerebrali. Trebuie să abordăm meciul la victorie, să punem presiune şi să facem un rezultat bun.  A scăzut nivelul fotbalului românesc. Suntem jucători tineri, care încercăm să învăţăm la fiecare meci şi fiecare antrenament”, a declarat Florinel Coman, la conferinţa de presă.

Dunajska Streda - FCSB se joacă miercuri, 3 august, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-coman-conference league 

viewscnt
Articole similare