Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, mesaj încrezător după eşecul cu Viking: ”Simt că putem întoarce acest rezultat!”

Florinel Coman, mesaj încrezător după eşecul cu Viking: ”Simt că putem întoarce acest rezultat!”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

FCSB a condus cu 1-0, prin golul marcat de Coman ‘3. Pentru oaspeţi au înscris Kabran ‘5 şi Bjorshol ’35. Chiar dacă Gigi Becali spunea înainte de meci că vrea ca echipa lui să câştige la două goluri diferenţă, FCSB a pierdut într-un mod surprinzător. 

Florinel Coman a fost unicul marcator al FCSB-ului. Căpitanul FCSB-ului a oferit mai multe declaraţii la finalul meciului. Şeptarul lui Gigi Becali consideră că echipa bucureşteană are puterea de a întoarce rezultatul în retur. 

”Un meci pe care l-am controlat de la început până la sfârşit. Am avut multe ocazii, am început bine partida, am deschis scorul rapid, dar am luat acel gol imediat şi ne-a fost greu, mai dificil după.

Am marcat şi imediat am primit gol. Am vorbit înainte de meci că trebuie să fim maturi, pentru că noi suntem puşti, suntem în play-off, dar a fost acea greşeală. Aşteptăm returul. La cum i-am simţit, cred că ne putem califica.

Simt că putem întoarce acest rezultat. Suntem caractere puternice în vestiar. Am întors şi meciul trecut. Cred că putem merge să facem un meci bun, să băgăm mingea în poartă, că asta ne-a lipsit.

Ne-a încurajat (n.r. Nicolae Dică), a spus că de mâine vom pregăti meciul de la Botoşani şi după returul cu Viking. De mâine mergem la antrenament, analizăm greşelile de astăzi. (n.r. Veţi juca pe un teren sintetic în Norvegia) Nu contează cum e terenul sau câţi fani vor fi în tribună de-ai lor, ne interesează rezultatul. 

Atmosfera a fost foarte frumoasă, le mulţumim că ne-au încurajat şi la finalul partidei. Ne-au aplaudat, am cântat alături de ei. Avem un suport fantastic.

Este o pierdere foarte grea (n.r. Darius Olaru, care va lipsi din cauza cartonaşelor galbene în retur), este un lider din echipă. Ne va lipsi, dar, asta este. Va fi cu gândul alături de noi la calificare.

Vom merge la Botoşani cu gândul de a câştiga. Aşa este normal, aşa mergem la fiecare meci. Mergem să câştigăm. Vă daţi seama, obiectivul principal este calificarea în Conference”, a declarat Florinel Coman, la ProArena. 

Afla mai multe despre: fcsb-viking-florinel coman 

viewscnt
Articole similare