Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, plin de încredere după evoluţiile bune pe care le-a avut în partidele de pregătire: ”Jucăm puţin şi la spectacol!”

Florinel Coman, plin de încredere după evoluţiile bune pe care le-a avut în partidele de pregătire: ”Jucăm puţin şi la spectacol!”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman s-a arătat plin de încredere înainte ca Liga 1 să înceapă.

FCSB a marcat şase goluri şi în cel de-al doilea amical al verii, învingând pe Zimbru Chişinău cu 6-1 (2-0), sâmbătă, în deplasare. La Chişinău, echipa condusă de Toni Petrea a înscris doar două ori în prima repriză, prin Darius Olaru (min. 10) şi Florinel Coman (min 28).

Şi-au mai trecut numele pe tabelă Joyskim Dawa (min. 61), Musi (min. 70), Mamut (min. 80) şi Ianis Stoica (min. 83). Golul gazdelor a fost reuşit de Pedro Rodriguez, în minutul 77.

Ultimii doi ani au fost de coşmar pentru Florinel Coman (25 de ani). Fostul ”preferat” al lui Gigi Becali a fost afectat constant de accidentări şi părea aproape de finalul drumului la Bucureşti.

Înainte de startul sezonului, Coman s-a refăcut complet şi a avut evoluţii bune. Jucătorul pare foarte decis înainte de startul sezonului şi vrea să demonstreze ce poate. 

”Jucăm puţin şi la spectacol!”

”Un amical foarte bun pentru noi, un antrenament. Ne simţim foarte bine, ne-am pregătit extrem de bine în aceste săptămâni şi ne bucurăm că ne iese şi pe teren acest joc.

Am avut realizări în aceste două meciuri, sper să fiu în formă când începe campionatul. Este devreme să vorbim de titlu, dar trebuie să începem din prima etapă şi să câştigăm orice meci. Sezonul trecut am pierdut campionatul cu echipe mici, aşa că nu ne mai permitem lucrul acesta.

În Europa avem şanse foarte mari, cred că vom intra în grupe. Avem un program foarte bun şi în campionat, cu U Cluj va fi un meci dificil, dar mai avem două săptămâni şi trebuie să ne pregătim cum trebuie. Jucăm puţin şi la spectacol, jucătorii noi s-au acomodat foarte bine. Sperăm să ne bucure şi la meciuri oficiale”, a declarat jucătorul. 

Afla mai multe despre: fcsb-coman-liga 1 

viewscnt
Articole similare