Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman surprinde după FCSB - Universitatea Craiova 2-0: „Vreau să plec!”

Florinel Coman surprinde după FCSB - Universitatea Craiova 2-0: „Vreau să plec!”

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, în Superliga României.

Prima reacţie a lui Florinel Coman după victoria cu Universitatea Craiovaâ

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Florinel Coman a tras concluziile. Starul de la FCSB a recunoscut că vrea să prindă un transfer în străinătate. Totuşi, Coman îi linişteşte pe fani şi spune că mai întâi vrea să cucerească titlul alături de FCSB.

„Am avut o repriză foarte slabă, dar m-au ajutat colegii mei. Am verticalizat, a fost un meci bun. Am făcut o fandare spre titlu, e clar că suntem favoriţi. Am văzut ce vorbesc contracandidatele. Le-am transmis şi la pauză că trebuie să jucăm foarte bine colegilor, să nu credem că avem sacii în căruţă.

Trebuia să mai marcăm, să nu fim deconectaţi. Am făcut totuşi un joc defensiv foarte bun, nu le-am dat spaţii, a fost foarte bine. E bine că am câştigat, mi-a zis antrenorul înainte de meci că voi da două goluri.

Am văzut aseară meciul celor de la CFR Cluj, un meci foarte bun. Au fructificat ocaziile avute, e o echipă solidă, campioană în anii trecuţi. Nu va fi un meci uşor. E un duel deschis, deci eu cred că va fi spectacol, dar sperăm să luăm cele trei puncte, asta ne interesează, nu spectacolul.

Trebuie să schimb campionatul, este normal, dar momentan sunt angrenat aici, sunt cu echipa, îmi dau viaţa pentru echipă. Obiectivul este câştigarea campionatului şi apoi e normal să mă gândesc să plec. Este visul meu să iau campionatul cu această echipă”, a declarat Florinel Coman după meci.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare