Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Foarfeca" lui Ronaldo, impact puternic asupra unuia dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti: "Într-o zi voi juca alături de el!"

"Foarfeca" lui Ronaldo, impact puternic asupra unuia dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti: "Într-o zi voi juca alături de el!"

Real Madrid

Comentarii

Atacantul brazilian Vinicius Jr. a mărturisit că golul pe care Cristiano Ronaldo l-a înscris din "foarfecă" în meciul cu Juventus a avut un impact foarte puternic asupra sa.

"Când am văzut golul înscris de Cristiano contra lui Juventus, m-am gândit că într-o bună zi voi juca alături de unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile. M-am imaginat bucurându-mă alături de el", a spus tânărul fotbalist brazilian.

"Plec de la cea mai bună echipă braziliană la cea mai mare echipă a lumii"

Vinicius, care va împlini 18 ani în vară, a fost transferat de Real Madrid pentru 45 de milioane de euro, în 2017, dar nu poate face pasul pe Santiago Bernabeu până când va deveni major. Cu toate că golul lui Ronaldo îl face să numere zilele până când va juca alături de starul portughez, Vinicius spune că nu ştie sigur când va ajunge în La Liga.

"Nu ştiu", a fost răspunsul brazilianului după ce a fost întrebat dacă mutarea se va realiza în vară sau abia în iarna viitoare. "Eu nu am niciun cuvânt de spus, dar voi fi de acord indiferent de situaţie".

Atacantul lui Flamengo a vorbit şi despre influenţa pe care fotbaliştii brazilieni ai echipei Real Madrid, Marcelo şi Casemiro, au avut-o asupra lui: "M-au ajutat foarte mult în luarea deciziei. Mi-au spus că trebuie să fac parte din cea mai bună echipă. Plec de la cea mai bună echipă braziliană la cea mai mare echipă a lumii".

În 33 de meciuri jucate la profesionişti, Vinicius Jr. a înscris şase goluri, două dintre ele într-un meci din Copa Libertadores.

Afla mai multe despre: viniciusronaldomadrid 

viewscnt
Articole similare