You are here:

”Foarte slabă” FCSB, distrusă după înfrângerea cu Hermannstadt! Chiricheş, pus la punct de fostul fundaş din Ghencea: ”Greşeală de copii”

”Foarte slabă” FCSB, distrusă după înfrângerea cu Hermannstadt! Chiricheş, pus la punct de fostul fundaş din Ghencea: ”Greşeală de copii”

FCSB

Comentarii

Marius Baciu nu a menajat-o pe FCSB, după eşecul cu Hermannstadt din etapa a şaptea a Superligii, scor 0-2.

Chiricheş, desfiinţat de un fost fundaş al Stelei: ”Greşeală de copii! Să mă ierte...”

Marius Baciu, fostul fundaş al Stelei, nu le-a dat notă de trecere campionilor din sezonul trecut şi i-a criticat pe Vlad Chiricheş şi Florin Tănase, cei mai experimentaţi jucători din tabăra roş-albaştrilor.

Basarab Panduru a recunoscut că nu s-a aşteptat la acest rezultat, deşi din ”11-le” FCSB-ului au lipsit doi jucători importanţi, Darius Olaru şi Adrian Şut.

”La rezulatul ăsta, sincer să fiu, nu mă aşteptam, chiar dacă în primul 11 au fost ceva schimbări, chiar dacă lipsea Olaru, jucătorul lor numărul 1, dar mari ocazii FCSB nu a avut pe parcursul meciului.

Cei de la Sibiu obţin o victorie, cred că nesperată şi pentru ei”, a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

Tănase nu a scăpat de critici: ”Nu îşi găseşte locul”

Marius Baciu a vorbit despre faza primului gol marcat de sibieni, la care Chiricheş a avut un plasament defectuos ce i-a permis lui Alessandro Murgia să atace la prima bară şi să împingă balonul în poarta lui Târnovanu.

”Eu o văd foarte slabă pe FCSB. Nu văd nimic. Tănase prea multe atingeri, nu îşi găseşte locul, poate că îi place ce zice Gigi, caută mingea, dar nu are nicio eficienţă.

Trebuie să caute soluţii de verticalizară, să caute spaţii. Schimbările nu au adus nimic.

Chiricheş să mă ierte, să mă scuze, dar primul gol vine după o greşeală e copii mici, nu a închis colţul. Nu avea ce să caute acolo”, a adăugat Marius Baciu.

VIDEO cu golul marcat de Murgia, la care Chiricheş are partea sa de vină

Afla mai multe despre: fcsbsuperligahermannstadt 

viewscnt
Articole similare