Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formula 1 | Charles Leclerc poate câştiga acasă! Monegascul, primul în calificările încheiate cu steag roşu. Accident cu Perez şi Sainz pe final VIDEO

Formula 1 | Charles Leclerc poate câştiga acasă! Monegascul, primul în calificările încheiate cu steag roşu. Accident cu Perez şi Sainz pe final VIDEO

Formula 1

Comentarii

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) va porni de pe prima poziţie a grilei în Monaco Grand Prix, a şaptea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Charles Leclerc în pole position la Monaco Grand Prix

Charles Leclerc a făcut legea în calificări pe circuitul de la Monaco şi va pleca în pole position în cursa de duminică. Pilotul de la Ferrari se află la al treilea pole consecutiv, al cincilea în acest sezon şi al 14-lea din carieră. El a câştigat în acest an cursele din Bahrain şi Australia.

Prima linie a cursei de la Monte Carlo va fi în întregime a lui Ferrari, după ce Carlos Sainz a terminat calificările pe locul doi. Sergio Perez a fost al treilea, în timp ce campionul mondial en titre, Max Verstappen, a încheiat pe locul patru. Hamilton a fost de-abia al optulea. 

Ultimele secunde ale calificărilor au adus şi steagul roşu pe circuitul din Monaco. Sergio Perez s-a izbit de parapet, chiar înainte de a intra în tunel, iar Sainz nu l-a mai putut evita şi i-a lovit monopostul. În urma acestor ciocniri, circuitul a fost blocat. 

Pe cinci a încheiat Lando Norris (McLaren), pe şase George Russell (Mercedes), pe şapte Fernando Alonso (Alpine), pe opt Lewis Hamilton (Mercedes), pe nouă Sebastien Vettel (Aston Martin) şi pe zece Esteban Ocon (Alpine).

 

Afla mai multe despre: charles leclerc 

viewscnt
Articole similare